aminbabai912 (31-07-15)
الان روی چه سطحی هست؟Low ,medium,highبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminbabai912 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminbabai912 (31-07-15)
الان روی low هست و medium و high هم نمیشه گذاشت . ارور میده و گرافیک بازی هم روی 720*1280 هس که اصلا تعجب اوره چون همه بازیا رو من میتونم روی 4k هم بزارم چون لب تابم 4k هم ولی بیشتر اوقات روی fullhd میزارم ولی اینجا اصلا بالاتر از 720*1280 نداره و نمیشه برد.
aminbabai912 (02-08-15)
اینم display وspecificetionبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminbabai912 (02-08-15)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminbabai912 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کاری که آقای AMD>INTEL گفتن درصفحه قبل که با کنترل پنل روی high میزاشتین رو انجام بدین بعدش عکس دوم که vram رو زده 32مگ بعد از اون کار میشه 2گیگ یا همون حجم dm گرافیک پس از اون دیگه رنگش قرمز نیست و آبی یا سبز میشه.
AMD>INTEL (01-08-15), aminbabai912 (02-08-15)
|
دوست عزیز salpc اون تنظیماتو من قبلا انجام دادم و جواب نداده اینم شات ازش
و دوست دیگه AMD>INTEL
که گفتین درایورا رو بریزم موقع نصب درایور اینتل این ارور رو میده دلیلش چیه؟؟؟
درایور NVIDIA باید کاملا انیستال بشه . درایور قبلی اینتل همینطور. درایور جدید اینتل نصب و بعد درایور NVIDIAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminbabai912 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminbabai912 (02-08-15), salpc (02-08-15)
aminbabai912 (02-08-15)
با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن . به ویژه از AMD>INTEL و salpc
اقا بالاخره نتیجه گرفتیم و تقریبا 60% ارور ها رفع شد. (با همون پاک کردن درایور ها و نصب ورژن جدید) بازم ممنون ولی هنوز دوتا مشکل هست . یکی اینکه گرافیک بازی رو الان میشه تا 1600*1920 گذاشت ولی توی بازی خیلی لگ داره و اصلا نمیشه درست بازی کرد pes خیلی از gta v سبک تره من gta v رو عالی دارم و روون اجرا میشه احتمالا بازم یه مشکلی هست. و دوم اینکه بازم روی high نمیره و فقط تا medium میشه گذاشت و این ارور رو میده
و قسمتspecificetion در setting بازی اون دو قسمت قرمز. سبز یا ابی نشد بازم زرد شده اینم شات:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aminbabai912 در تاریخ 02-08-15 انجام شده است
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks