از کی این اتفاق می افته؟
سلام دوستان من یک مانیتور AOC 24 اینچی دارم با یک گرافیک 440GT NVIDIA 2GIG
کارت درایورم هم اپدیت اخرین هست رزولیشن هم 1920*1080
مانیتور و کارت گرافیک full hd
از دیشب در وسط کار خطلایی پیش امد الان وقتی یک زره از سیستم کار میکشم هنگ میند و ارور میده اگه بنونی برنامه رو ببندی که هیچ و گرنه ریست میه لطفا راهنمایی کنید تصویر ارور ضمینه شد
http://up6.iranblog.com/images/cownbzfsm8udaydx9jdk.png
متن ارور
display driver nvidia windows kernel mode driver,version280.26 stopped responding and has successfully recovered
|
از کی این اتفاق می افته؟
شما درایور قبلی رو Uninstall بکنید ویکبار دیگه نصب بکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازهم مشکل حل نشد یک ورژن دیگه رو امنحان بکنید ( مثلا یک ورژن قدیمی تر) گاهی درایورهای جدید هم با سیستم مشکل دارن .
nothing is as it seems
Rezasam1 (23-09-11)
همونطور که محمد گرامی فرمودند از ورژن قدیمی استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن 280.26 ظاهرا مشکل داره
این خطا می تونه به دلیل ناسازگاری درایور با بعضی از برنامه ها باشه.از جمله برنامه های پلیر ، مثل مدیا پلیر کلاسیک ، ویندوز مدیا پلیر ، کی ام جدیدا یکی از این نرم افزار ها رو نصب نکردی؟
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
دوست عزیز باید عرض کنم این یه مشکل سخت افزاری و با تعویص درایور حل نمیشه!
شما بعد از تعویض درایور حتما یه بازی سنگین اجرا کنید،اگه این خط ها و ریست شدن سیستم داشتید(که تقریبا شک ندارم خواهید داشت)کارت و واسه گارانتی بفرستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amin69r در تاریخ 26-09-11 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks