نقل قول:
اخه خودش نداره . پشت فن یک برچسب که مشخصاته چسبیده . من این کارتو چند ساله دارم و این کارو میکنم و تا حالا مشکل نداشته !
ایندفعه این مشکل پیش اومد !
تا شب چندتا عکس میگیرم میفرستم ببینید که بهتر راهنماییم کنید ! :1. (29):
Printable View
نقل قول:
اخه خودش نداره . پشت فن یک برچسب که مشخصاته چسبیده . من این کارتو چند ساله دارم و این کارو میکنم و تا حالا مشکل نداشته !
ایندفعه این مشکل پیش اومد !
تا شب چندتا عکس میگیرم میفرستم ببینید که بهتر راهنماییم کنید ! :1. (29):
اون چسب سیلیکون تا الان فاسد شده . باید جدا بشه و خمیر سیلیکون با کیفیت زده بشه . دمای کارت گرافیک هم کاملا این موضوع رو تایید میکنه . این کارت چند روز با این حرارت کنه . gpu کارت از بین میره .نقل قول:
سلام
دوستان گرافیک بنده geforce 102 m هستش
جدیدا تو ویندوز 10 بعد از چند بار سیاه شدن صفحه یه صفحه ارور آبی میاد و لبتاب هنگ می کنه
کسی می دونه مشکل از چیه و چطوری برطرف می شه؟
اینم بگم درایور رو آپدیت کردم با انواع مختلف درایورها هم از ویندوز هم فیل نصبی اما درست نشد:1. (27):
اگر در ویندوز های دیگه هم BSOD میگیرید . چیپ گرافیکی دستگاه مشکل پیدا کردهنقل قول:
سلام دوستان
من وقتی که با ویدئوهای آنلاین رو تماشا میکنم (حتی ویدئوهای کوتاه 6 ثانیه ای) گرافیک هنگ میکنه و صفحه سیاه میشه ولی بعد از دو سه ثانیه مشکل رفع میشه با این تفاوت که دیگه نمیتونم اون ویدیو رو تماشا کنم .مرورگرم موزیلا هست ولی با هر مرورگری امتحان کردم این اتفاق تکرار شد.مشکل از کجاست به نظرتون؟
درایور کارت گرافیکت را به روز کنید . حتما درایور قبلی با ddu پاک بشه
عذر میخوام ddu چی هست؟
مخفف Display Driver Uninstaller هست .بهترین برنامه برای حذف کامل درایورهای کارت گرافیک .دانلودش میکنی از لینک زیر بعداز اجرا با انتخاب حالت safe mode درایور قبلی رو حذف میکنینقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]