پاسخ: مشکل کارت گرافیک (سیاه شدن صفحه مانیتور و ارور)
نقل قول:
دروود.دوست عزیز اگه ممکنه طرز کارش رو هم بگین چجوریه.باید گزینه ی تست رو بزنم؟از کجا بفهمم که سالمه یا معیوب؟
حدود 15 دقیقه میگذارید تست کنه . اگر حین تست تصویر بهم ریخت یا سیاه شد . کارت شما مشکل دارد .
نقل قول:
حدود 15 دقیقه میگذارید تست کنه . اگر حین تست تصویر بهم ریخت یا سیاه شد . کارت شما مشکل دارد .
دروود.خدارو شکر مشکل سخت افزاری نداشت و حدود 25 دقیقه گذاشتم تست کنه و سیاه نشد صفحه.حالا مشکل نرم افزاریو چجوری حل کنم؟ هم ویندوز عوض کردم هم درایورم ابدیته
نقل قول:
دروود.خدارو شکر مشکل سخت افزاری نداشت و حدود 25 دقیقه گذاشتم تست کنه و سیاه نشد صفحه.حالا مشکل نرم افزاریو چجوری حل کنم؟ هم ویندوز عوض کردم هم درایورم ابدیته
نمیشه کاملا از وجود نداشتن ایراد سخت افزاری مطمئن بود . اگر باز تصویر سیاه شد . شما حتما با یک گرافیک دیگه تست کنید .
سلام من وقتی درایور جدید انویدیارو نصب میکنم یکم که خط نصب پر میشه مانیتور سیاه میشه و دیگه نمیاد و باید کامپیوترو ری استارت کنم مدل کار گرافیکم gt 430
نقل قول:
سلام من وقتی درایور جدید انویدیارو نصب میکنم یکم که خط نصب پر میشه مانیتور سیاه میشه و دیگه نمیاد و باید کامپیوترو ری استارت کنم مدل کار گرافیکم gt 430
احتمالا اون نسخه برا گرافیکتون سازگاری کامل نداره. نسخه دیگه استفاده کنید.
نقل قول:
ویندوزت چیه ؟
32 یا 64 ؟
نقل قول:
ویندوزم ۶۴ بیته
- - - Updated - - -
ویندوز هشت ۶۴ بیت
- - - Updated - - -
ببخشید ویندوز هشت و یک ۶۴ بیت
درایور قبلی را با DDU انیستال کن
درایور زیر را نصب کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Ddu چیه برنامست
- - - Updated - - -
آها فهمیدم همینکارو قبلا کردم همینطوری میشه
نقل قول:
Ddu چیه برنامست
- - - Updated - - -
آها فهمیدم همینکارو قبلا کردم همینطوری میشه
درایور جدید را نصب کنید . اگر باز مشکل باقی بود . روی ویندوز جدید تست کنید و باز هم ایراد برطرف نشد کارت شما متاسفانه مشکل خورده .