بالا گفتم باید هم مادربرد هم APU رو تست کنید . احتمالا هم APUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا گفتم باید هم مادربرد هم APU رو تست کنید . احتمالا هم APUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mostafa_sh (21-09-19)
|
ممنون بابت راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه سوال دارم نمیخوام به خاطرش تاپیک بزنم .
من یه لپتاپ dell 3537 i5 که کارت گرافیکش amd هست . ( فکر کنم HD8670m )
وقتی ویندوز 10 نصب میکنم درایور کارت گرافیک نصب نمیشه ؟
اما هر ویندوزه دیگه ای بزنم نصب میشه .
مشکلش چیه ؟؟؟
خیلی از دستگاها هست که درایور برای سون ندارند .باید ببینی درایور ویندوز 10 این چیپ توی سایت amd هست یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خوده بخشه ساپورت دانلود درایور میرم هست اما کار نمیکنه ( قشنگ نوشته واسه ویندوز 10 64x )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد چک کن ببین درایور اینتل رو اولش نصب کرده باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم انتخاب درست چیپ گرافیکی هست برای دانلود درایور
درایور اینتل رو اول نصب میکنم مثل آدم نصب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال AMD رو هم دقیقا مال HD8670M رو دانلود میکنم .
وسط نصب چنان هنگی میکنه که هیچ کاری نمیشه کرد .
توو حالت safe mode هم میخوام نصب کنم توو مرحله دتکت کردن میگه کارت رو نشناخت ؟؟!!
|
سیف مود که درایور قابل نصب نیست . مشکل به خاطر عدم سازگاری دستگاه با ویندوز 10 هست . بایوس جدیدی هم برای این دستگاه منتشر نمیشه که این ناسازگاری رو مرتفع کنه پس باید با همین ویندوز های ما قبل 10 سر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mostafa_sh (01-10-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks