مواردی که گفتم رو چک کردین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط crycod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مواردی که گفتم رو چک کردین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط crycod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کیس صدای بیب رو میده ولی با یه مانیتور دیگه چک نکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
تک بوق بیب دال بر سالم بودن قطعات اصلی سیستم هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط crycod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه شما ببیان کردید :
حتماً با یه مانیتور دیگه بررسی کنید و نتیجه رو هم اعلام بفرمائین.. البته وقتی دکمه پاور مانیتور رو چند بار ( حدود 30 یا 40 بار ) روشن یا خاموش می کنم ، تصویر میاد
شاد باشید.
crycod (14-06-11)
کاربر شهرسختافزار
مرسی . درست شد . اشکال از برد تغذیه برق مانیتور بود که تعمیرش کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks