کسی نبود جواب بده دوستان؟؟
با سلام خدمت اساتید گرامی
من ویندوز 10 دارم و قبل این درایور نسخه nVIDIA.GeForce.Driver.355.82.win.10.x64
رو سیستمم نصب بود بدون مشکل
امروز من خواستم نسخه جدید 355.98 رو نصب کنم و درایور قبلی رو کلا پاک کردم
وقتی که این جدیده تو مرحله اول نصب تا 71 درصد میره صحفه ابی مرگ ظاهر میشه و چند باز امتحان کردم تو همون مرحله مشکل داره
بنظرتون چیکار کنم نصب بشه؟
|
کسی نبود جواب بده دوستان؟؟
سلام
دوست عزیز صفحه آّبی بیشتر مربوط به خطای رم هاست!
آیا از سلامت رمهاتون مطمئن هستین؟؟
با برنامه Xtreme Tuning Utility و یا برنامه Mem Test یه تست سلامت از رمهاتون بگیرید!
البته این نظر منه قربان!
Milad x99 (23-09-15)
hadi9092 (23-09-15), M3RS4D 50062 (23-09-15), Milad x99 (23-09-15)
ببخشید جسارت کردیم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کامل هم حذف کردم نشد..الان به همون قبلی برگشتم درست نصب میشه..بنظرتون از خود nvidia دانلود کنم؟
من از سافت98 دانلود کردم
|
من نظرمو عرض کردم،البته با اجازه اساتید انجمن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milad x99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تستش ضرری برای سیستم نداره عزیز!
- - - Updated - - -
اگر فایل هاشو ندارین بفرمایید تا راهنماییتون کنم
عزیزم چه ربطی داره پس چرا وقتی درایور جدید نصب میکنم صحفه مرگ میاد؟؟
پس چرا تو قبلی اینجوری نمیشه..لطفا دقت کنید
مدل دقیق پردازنده گرافیکی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milad x99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورتون جدیده نیازی به اپدیت نیست . ممکنه درایور جدید مشکلاتی باویندوز 10 داشته باشه .
Milad x99 (23-09-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gtx 750ti gigabyte
اخه خود انویدیا داده بیرون برای ویندوز 10 مگه میشه ایرادد اشته باشه؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks