باید تو تنظیمات کارت گرافیک لپتاپ تنظیمات hdmi رو چک کنید .
سلام دوستان
من یک عدد مانیتور lg m2794dp دارم که اگه لپ تاپ با سیستم رو با hdmi بهش متصل کنم تصویر دیگه وضوح و خوانایی خودش رو نداره قبلا فکر میکردم مانیتور مشکل داره ولی لپ تاپ رو به یک تلویزیون LG هم متصل کردم دیدم باز همینطوره
تنظیمات تصویر مانیتور در حالت hdmi نسبت به display port یا dvi خیلی کاملتره ولی نتونستم تصویری که با پورت های دیگه میگیرم رو با این پورت بگیرم
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
amirpcp30 (24-01-15)
باید رزولوشن رو بصورت دستی تغییر بدید از Screen Resolution به رزولوشن اصلی مانیتورتون
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات خاصی ندیدم با سیستم هم همین مشکل رو داره
روزولوشن همون 1920*1080 هستشباید رزولوشن رو بصورت دستی تغییر بدید از Screen Resolution به رزولوشن اصلی مانیتورتون
منظورتون از وضوح و خوانایی چیه؟میشه یه عکس بگیرید؟
چون منم وقتی لپتاپمو وصل میکنم به تی وی یه همچین حالتی که شما میگید داره.فکر کردم مشکل شما رزولوشنه.ولی منم یه همچین مشکلی مثل شما دارم
amirpcp30 (24-01-15)
amirpcp30 (24-01-15)
|
یک حالت کارتونی به خودش میگیره ، عکس گرفتم ولی در عکس مشخص نشد به همین دلیل آپ نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به تی وی سونی متصل میکنم مشکلی نداره (مدلش رو یادم نیست ولی چون دو تا الجی هر دو اینطوری هستند گفتم مشکل با مانیتور الجی)
از نظر scaling مشکلی نیست و در hdmi هم تصویر نسبت به گوشه ها درستهتنظیمات scaling option رو باید با دقت تغییر بدید .
فکر کنم به تلویزیونش بستگی داره.مثلا تو LCDکه قدیمی تره این مشکل پیش بیاد و تو LEDنباشه.ولی در کل تلویزیون رو با تی وی نمیشه مقایسه کرد.تی وی برای فاصله دور ساخته شده و اگه از دور بهش نگاه کنید وضوح اصلیشو میبینید(از نزدیک کیفیت تصویر پایین تره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (24-01-15)
تلویزیون الجی که گفتم این مشکل رو داشت تا اونجایی که یادمه led بود
حرفتون در مورد تلویزیون کاملا درسته چون نسبت به رزولوشنی که دارند بزرگتر هستند نسبت به مانیتور، یعنی ppi کمتر
اما اینجا من مانیتور دارم که با rgb و dvi درسته ولی با hdmi کارتونی میشه و دور متن ها مقداری سفید میشه
YosefFaraji (24-01-15)
احتمال داره مشکل از کابلHDMIباشه.با یه کابل hdmiدیگه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (24-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks