سلام
من کارت گرافیکم amd هست مدلشو الان یادم نیس
درایور شو هم نصب کردم ولی تغییری نکرد
قبلا تو یه هارد دیگه ویندوز 7 کارت گرافیکو میشناخت
تو device manager هم پیداش نکرد
سلام
من کارت گرافیکم amd هست مدلشو الان یادم نیس
درایور شو هم نصب کردم ولی تغییری نکرد
قبلا تو یه هارد دیگه ویندوز 7 کارت گرافیکو میشناخت
تو device manager هم پیداش نکرد
|
دوست عزیز مدل کارت دقیقا پشت کارت درج شده . مشخصات رو نگاه کنید تا لینک درایورش رو بهتون بدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amd radeon hd 5450 850m ddr3 2gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشتش اینو نوشته بود
یعنی اگه من درایور رو نصب کنم تو دیواس منیجر میشناسه گرافیکو؟
آخرین ویرایش توسط mhmr در تاریخ 20-07-14 انجام شده است
والا من زدم 32 بریزه ولی 64 ریختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن 8.1 pro هست
از اینجا بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
|
نمیشه کار دیگه ای کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه بخوام اینو دان کنم 4 ساعت طول میکشه
تو دیوایس منیجر تو display adapters گرافیک amd ننوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته microsoft basic display adapters
اگه نصب کنم درایور رو ، تو دیوایس منیجر میشناستش؟
درایور برای همین کار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks