سلام من یه crt سامسونگ 17650 دارم که فکر میکنم به خاطر برق مشکل پیدا کرد مانیتور روشن نمیشه وجراغش ممتد میزنه ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام من یه crt سامسونگ 17650 دارم که فکر میکنم به خاطر برق مشکل پیدا کرد مانیتور روشن نمیشه وجراغش ممتد میزنه ممنون میشم دوستان کمک کنن
|
دوست عزیز کابل رو از جایی که متصل هست کیس یا غیره جدا کنید ببینید مانیتور روشن میشه یا حیر در صورتی که چراغ اون ممتد بزنه نشانه این هست که اتصال اون درست بر قرار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan7156 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
a-baghian (15-02-13), nima_hl (05-11-12), Over_Cracker (05-11-12)
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan7156 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر توضیح بدید. مانیتور بی جهت به خاطر برق مشکل پیدا نمیکنه.چه اتفاقی افتاد که مانیتور دچار مشکل شد؟
صدای تیک تیک هم از مانیتور میاد یا خیر؟
سلام دوست عزیز از سلامت کابل گرافیک مطمعن شید یعنی از کارت گرافیک جدا کنید و اگر باز هم تصویر نداد میتونه از آی سی تصویر مانیتور یا یکی از خازن های ورودی باشه یه سوال اگر مانیتورتون همیشه داخل برق هست و لامپش روشنه یعنی در حالت آماده به کار هست احتمال زیاد از یکی از خازن های ورودی هست که معمولا با ترکیدگی همراه هست این موارد رو چک کنید جزعیات بیشتر د پ.خ
ممنون دوست عزیز ولی ممتد خیلی سریعه نه مثل حالت اماده به کاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه مانیتور CRT دارم خیلی وقته ازش استفاده میکنم اخیرا صدای صوت میداد و با خاموش روشن کردن قطع میشد بعد فرکانس رو پاین اوردم صداش قطع شده بود
تا اینکه دیشب یهو صفحه ش رفت ولی چراقش روشن بود و صدای جیز جیز میداد خاموش روشن هم کردن خوب نشد یعنی چراق جلو روشن میشد
بازش کردم یه باد گرفتم خیلی گردو قبار داشت بعد در حالت باز به برق وصل کردم دیدم روشن نمیشه اصلا
از ظاهر برد یه قطعه شبیه به خازن بود ک جمع شده بود ک عکس رو میزارم ببینید و کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه ایا بخاطر این خازن هست یا خیر و بگه این قطعه چیه
قطعه رو از نزدیک های ولتاژ در اوردم ک تو عکس 3 جای خالیش معلومه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اصلا روشن نمیشه و no signal هم نمیده ممنون از دوستان
nima_hl (07-11-12)
مظاهر جان قربونت برم بی خیال آموزش تعمیر crt بشو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکی از بهترین دوستانم که تعمیر کار بسیار خبره ای هم بود سر تعمیر crt از دست دادم
در خصوص هر چی میخواهید صحبت کنید ولی تعمیر مانیتور لامپی را لطفا بی خیال بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (07-11-12)
بله تا حدودی اشنایی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks