STUXNET (23-09-13)
عزیز همه این کار ها رو کردم خمیر سیلکن رو هم عوض کردم و یه فن گزاشتم رو گرافیکمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر شد و لی باز همون طوری بود و کارت گرافیکم داغ میشه به حدی نمیشه بهش دست زد
STUXNET (23-09-13)
ميتونيد يه عكس از كارت بزاريد؟
amirjahed (23-09-13)
|
ببین دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده خودم یه 4850 دارم که جزو کارتای داغه دماش میرفت رو 100 این دیگه به خلاقیت خودت ربط داره که چیکار کن که این کارت خنک بشه من خودم دوتا فن سی پی یو رو بهش اضافه کردم الان دما رو 50 تا 60 ثابته دور فن خود کارت گرافیک رو هم گذاشتم رو 50% داره راحت کار میکنه دور فن کارت رو بذارم رو 70%یا 80% دما تا 40 هم میاد پایین
تمام ایم مسائل به یکمی وقت گذاشتن و خلاقیت و حوصله حل میشه
با کارت داغ کار نکن که مشکلات زیادی برات پیش میاره
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
یه فن روش نصب کردم ولی هنوز نرفتم تو بازی :)
قبل از عمل
http://uploadtak.com/images/p3815_20130923_214700.jpg
عکس خود کارت
http://uploadtak.com/images/z3_20130923_214809.jpg
http://uploadtak.com/images/z2578_20130923_215202.jpg
نتیجه نهایی
http://uploadtak.com/images/c77_20130923_222808.jpg
راستی فن cpu رو هم عوض کردم
آخرین ویرایش توسط amirjahed در تاریخ 23-09-13 انجام شده است
شما از رم Dual استفاده مي كنيد ؟؟؟ مثل اينكه مشخصات رمتون با هم نمي خونه؟؟؟
گرافيكتون تو ظاهر هيچ مشكلي نداره و يكي از برندهاي قوي هست -
ويندوزتون چي هست؟ كي عوض كرديد ؟
عزیز رم هام بیش از 2 سال که هیچ مشکلی نداره
ویندوزم رو چند روز پیش عوض کردم
se7en
متاسفانه بعد از اینکه فن رو گزاشام رو گرافیک هیچ تاثیری نداشت شما کجای تهران میشینید میتونم بیارم پیش شما یه حالی بهش بدید
iwow دوست من رم چه ربطی به کارت گرافیک داره که داغ کنه !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا فنی که من میبینم هیچ تاثیری روی کارت شما نمیتونه داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بذارمن عکس ماله خودم رو پیدا کنم بذارم شاید کار ساز شد
psu 530 green
& xbox 360
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://vcin.site90.com/up/57deb66f5366.jpg
دوست من این چیزیه که من درست کردم براش قسکن روی مس رو برداشتم و دوتا فن سی پی یو بهش بستم
فن سی پی یو دورس 3400 هست ولی فنی که شما گذاشتی 1000
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 24-09-13 انجام شده است
psu 530 green
& xbox 360
amirjahed (24-09-13)
|
هيچ مشكلي نيست تو پرايوت هماهنگ مي كنم باهاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همه ی دوستان خواهش میکنم با آرامش و منطق پیش برن که خدایی ناکرده توهین به همدیگه نشه که نتیجش انحراف از بحث اصلی میشه. سعی کنید باهم همفکری کنید تا تاپیک به نتیجه برسه. نتیجه که مشخص شد،خود استارتر و سایر کاربران در مورد پست های کاربران در تاپیک قضاوت می کنند.پس احتیاج نیست که همدیگه را خطاب یکدیگه قرار بدید.
و اما در مورد رم و دوال.
1-برای اینکه دوال چنل بدون مشکل کار بکنه،بایستی مولفه های فرکانس و تایمینگ رم ها یکسان باشه.فرکانس و تایمینگ روی بدنه رم نوشته شده.و برای بررسی بهتر بایستی هر یک از رم ها را جداگانه روی سیستم نصب کرد و فرکانس و تایمینگش را توسط نرم افزارهایی مثل CPUZ و یا CPU Tweaker بررسی کرد که یکسان باشه.
پس نتیجه میگیریم که برند رم مهم نیست! اما یکسان نبودن برندها میتونه یک سرنخ باشه برای بررسی بیشتر در فرایند عیب یابی!
اما در مورد مشکل دوستمون؛ که لگ زدن هستش،طبق تجربه ای که اکثر کاربران دارن،گرمای یکی از قطعات CPU و کارت گرافیک هستش. که در مورد بازی،ذهن بیشتر به سمت کارت گرافیک سوق داده میشه.
جهت بررسی اولیه بایستی یک بنچمارک گرفته بشه. نرم افزار Furmark عملکرد خوبی جهت بررسی و پایداری کارت داره. بهتره این نرم افزار به همراه GPUZ اجرا بشه.
باید بررسی کنید که زمانی که دمای کارت به 70~75 درجه میرسه،فن کارت گرافیک روی چند درصد قرار داره؟ در برخی موارد به دلیل باگ در بایوس،عملکرد PWM فن مشکل داره و من در یک کارت HIC 5770 مشاهده کردم که زمانی که دمای کارت روی 75 درجه بود ،دور فن روی 50 درصد قرار داشت و نمیتونست دما را کنترل و پایین نگه داره که از طریق نرم افزار iturbo تنظیم جداگانه برای فن اعمال کردم به طوری که درصد دور فن همیشه 15 درصد بالاتر از درجه گرمای GPU باشه.نتیجه این شد که زمانی که دمای گرافیک روی 85 بود،دور فن روی 100 قرار داشت. با این عمل از سر و صدای اضافه فن در زمان بیکاری هم جلوگیری کردم. (این سناریو اول بود که ممکنه کاربران باهاش مواجه بشن)
اما در مواردی پیش میاد که درصد دور فن نسبت به درجه حررات GPU همخوانی داره و مشکل بر میگرده به دمای محیط و یا عملکرد ضعیف فن! برای تست این مشکل،زمانی که نرم افزار Furmark را اجرا می کنید،مشاهده می کنید با اینکه دور فن روی 100 درصد هستش،در عرض چند دقیقه دمای کارت به 100 درجه میرسه! و باعث هنگ میشه که بیانگر لگ زدن یا هنگ در بازی هستش!برای برطرف کردن این مشکل 2 راه پیش رو دارید.
اول اینکه فرکانس GPU را تا حدود 50 مگاهرتز دستی پایین بیارید.این در مواردی که افزایش دما زیاد حاد نباشه،ایده ی مناسبی هستش،یا در مواردی که کاربر بازی خیلی سنگینی انجام نمیده و امکان آندرکلاک بیش از 50 مگاهرتز وجود داره.
راه دوم،تقویت کولینگ کارت هستش. در این موارد بهترین گزینه این هستش که کولر جداگانه برای کارت تهیه کنید! این نوع کولر ها به همراه هین سینک جداگانه ارائه میشن:
یا اینکه به صورت دستی کولر موجود را مود و تقویت کنید،،معمولا استفاده از فن های دوربالای CPU مثل سوکت های 775 و نصب آن روی هیت سینک گرافیک،تا حد زیادی بهتر از کولر های ضعیف GPU کارت عمل میکنه.اگر هیت سینک GPU ابعاد مناسبی داشته باشه،استفاده از فن های 5 سانتی هم گزینه ی مناسبی هستش. در کل مودینگ و تقویت کولر VGA بایستی نسبت به ابعاد هیت سینک کارت و ابزاری که در اختیار داریم بررسی و انجام بشه.
پی نوشت:پست های نامربوط در پایان حذف میشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks