سلام من هم دقیقا همین مشکل دوست عزیز را ارم ایا مشکل ایشان حل شده؟ من باید چه کار کنم؟
سلام من هم دقیقا همین مشکل دوست عزیز را ارم ایا مشکل ایشان حل شده؟ من باید چه کار کنم؟
|
djmetal666 (28-02-14)
سلام
cpu : core i3 4130(1150)
main : gigabyte h87-hd3
ram : 4gb kingmax
video : gigabyte 7750 oc 1gb
power : green 600eu
monitor : lg 20en32
تشکر از شما دوست گرامی
در ضمن گرافیک را بردم اواژنگ و انجا تست کردند و مشکلی نبود و بنده از صفحه عکس گرفتم و لرزش و پارازیت در عکس نیست!! اما مانیتور فوجیتسو 20 اینچ از نوع ال سی دی هم زدم به دستگاه نویز داشت فقط روی تلویزیون که البته 1280.720 بود مشکلی نبود!!!
درايور مونيتور نصب هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن پردازنده استوك هست ؟
*MoJtAbA* (01-03-14)
درایور مانیتور نصب هست و اخرین ورژن گرافیکم نصبه! فن سی پی یو هم داخل جعبش بود و اورجیناله
|
از پورت dvi استفاده ميكنيد ؟ يا با تبديل وصل ميكنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-03-14)
والا فقط مانیتور d-sub داره و مستقیم به کارت
با تبديل كابل مونيتور رو به dvi تبديل كنيد تست كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-03-14), djmetal666 (28-02-14)
تشکر از شما دوست عزیز خریداری میکنم و تست میکنم و خبرش را اینجا اعلام میکنم بازم تشکر از شما
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks