سلام دوست عزیز
دمت واقعا گرم
من از روش clean Boot استفاده کردم و بعد خاموش کردم و با کابل روشنش کردم که بالا اومد و دوباره خاموش کردم و با باتری روشنش کردم که بازم بالا اومد کـــــــــــه بازم برای اطمینان بیشتر خاموشش کردم و باتری رو هم بیرون آوردم و 10 دقیقه صبر کردم و حالا هم با کابل بالا اومدم که هیچ مشکلی نداشت
من اینترنت رو زیرو کردم و حتی توی پشتیانی سایت اچ پی هم چندین بار این مشکل رو گزارش کردم و خیلی ها هم توی پشتیانی اچ پی هم چنین مشکلی رو گزارش کرده بودند که هر کسی که پاسخ میداد یه چیز برای خودش میگفت که بعد از انجام اونه بازم مشکل وجود داشت ولی در این روش تا حالا که بدون مشکل بود
+ در ضمن دوست عزیز درایور هر دو را نصب کردم و هم چنین شما روش دوم رو هم بگید که اگر بعد از یک مدت طولانی خاموش شدن بازهم مشکل پیش اومد روش دوم تست رو انجام بدم
در کل از شما دوست عزیز که من رو از این بدبختی نجات دادید ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks