با سلام
من حدود 2 ماه است که یک لپ تاپ مدل hp pavilion dv6 6120 خریداری کردم
من بعد از تعویض ویندوز با مشکل گرافیکی روبه رو شدم....
من قبل از تعویض ویندوز همه ی درایورها رو کپی کردم در یم dvd که متاسفانه درایور کارت گرافیک داخلوش نبود
من بعد از تعویض ویندوز همه ی درایور ها را نصب کردم به جز درایور گرافیک که نداشتمش و برای گرفتن درایورش به سایت hp رفتم ولی هر درایوری بود به جز گرافیک به همین دلیل من مجبور
شدم که از طریق دیویس منیجر و انتخاب update online درایور را دانلود و نصب کنم
ولی بعد از یک بار خاموش شدن و دوباره روشن شدن قبل از اینکه صفحه wellcom بیاد صفحه سیاه میشه و دیگه بالا نمیاد
خیلی بهم گفتند که کارت گرافیکت مشکل داره و خودم هم شک کردم ولی وقتی از طریق safe mode بالا اومدن و درایور گرافیک رو پاک کردم هر بار بعد از خاموش شدن و روشن شدن بدون هیچ مشکلی بالا میومد
به همین دلیل خودم میگم که کا ر زیر سره درایوره ولی هر درایوری براش میگرم بازم همین کار رو میکنه
مدل گرافیک :
Mobile Intel(R) HD Graphics
Radeon (TM) HD 6490M
+البته این رو هم بگم که وقتی بعد از روشن شدن که بعد از نصب درایور بود و بالا نمیومد من چندین بار باتری رو برون میاوردم و دوباره میزاشتم که بعد از 5 الی 6-7 بار در اوردن و گذاشتن بالا میومد و من هم برای اینکه مشکلی برایش پیش نیاد به دلیل زیاد روشن و خاموش شدن پشت سر هم درایور رو پاک کردم .
-من بعد از یک بار که خیلی زاد خاموش و روشنش کردم و بالا اومد از اون موقع تا حالا لپ تاپ رو خاموش نکردم و اونو به حالت hibernate گزاشتم
لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه
Bookmarks