به نظر میرسه قسمت خروجی تصویر کارت شما دچار مشکل شده .
|
|
کاربر شهرسختافزار
با توجه به اینکه نه اهل گیم هستم و نه کار گرافیکی انجام میدم. نظرتون در مورد اینکه یه دونه Asus En210 استوک بگیرم چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا ارزش تعمیر داره؟
همین کارت گرافیک فعلیمو (به همین صورتی که هست) اگه بخوام بفروشم، چند میتونم بفروشم؟
ممنون
ارزش تعمیر نداره . چون کارت بسیار قدیمی و پر مصرفیه . فروش هم به عنوان خراب از شما میخرن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-750 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم حداقل geforce 610 بگیرید .
کاربر شهرسختافزار
اگه مین بردم گرافیک انبرد داشت، همونو استفاده میکردم. اما متاسفانه نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی 210 برای کار های عادی پاسخ گو نیست؟
من حتی خروجی hdmi هم نمیگیرم ازش....
مشکلی نیست . البته 610 مصرفش خیلی کمتر از dx11 هم پشتیبانی میکنه . چیپ 210 خرابیش بیشتر از سری 610 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-750 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
اتفاقا قبل از تعطیلات پاساژ ایران تویه مغازه ای 610 رو گذاشته بود 100تومن ولی 80 تومن هم میداد به نظرم خیلی پیشنهاد به صرفه ای هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks