مشکل از ویندوز یا بازی یا بدسکتور هارد ببین نیست
سیستم منم یکبار اینجوری شده بود بازیم مشکل داشت...
کاربر شهرسختافزار
مشکل از ویندوز یا بازی یا بدسکتور هارد ببین نیست
سیستم منم یکبار اینجوری شده بود بازیم مشکل داشت...
|
|
کاربر شهرسختافزار
رو دوتا سیستم تست کردم بعضی موفع هم هنگ کرد میاد بیرون مینویسه گرافیک درایو ریستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ویندوز کرک شده است دیگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadfear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط P-Ravesh در تاریخ 03-02-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آره کرک شده اپدیت هم کردم همون مشکل رو داره بازی رو سیستم ویندوز 10 هنگ میکنه رو هشت و یک خوبه
مشکل به خاطر ویندوز 10 و یکی از اپدیت هاست . ممکنه با درایور قدیمی تر بدون مشکل کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadfear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من ویندوز عوض کردم جدیدترین ویندوز 10 نصب کردم نمیدونم چرا با ده مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks