خب فرستادم گارانتی اونا هم بازش کردن حتما اگه مشکل از این بود میفهمیدن تازه چرا موقع تست زیر فشار با نرم افزارهای مختلف این مشکل پیش نمیاد
خیلی از اتفاقات رو واقعاً سخته که دلیلش رو پیدا کنی مگر شانسی مشکل رفع بشه که احتمالش کمه . به هر حال شما طبق نظر دوستمون ، سرویس کارت گرافیک و تعویض خمیر حرارتی به نمونه ای مرغوب ( نه از این خمیر های تیوپی 5000 تومن.)رو انجام بده . با جستجویی ساده در اینترنت خمیر مرغوب و نحوه سرویس پیدا میشود . بعضی وقتها دلایل بسیار ساده باعث بروز این اتفاقات میشود . شاید خمیر خوب پخش نشده . شاید بر اثر باز و بسته کردن ، رسانایی گرمایی خودش رو از دست داده .شاید سوکت فن کارت شل یا لق باشه که در هنگام بازی از کار بیفته و دمای کارت بره بالا و دلایل گوناگون دیگر . از یه جایی شروع کن تا مشکل از بین بره . سرویسکاران گارانتی مثل تو برای قطعه دلسوزی ندارند.
تجربه خودم رو برات مینویسم . سالها پیش کارت گرافیک زیبا ، قدرتمند و بروز(در آن زمان) GTX 980 رو به کسی فروختم . مدتی بعد به من گفت نمایشگر به رنگ سبز و سرخ در میاد و گیر میکنه و در نهایت هم گفت کارت سوخته . جویای این اتفاق که شدم دیدم خودش بدون هیچ تجربه ای قطعات کارت گرافیک رو باز میکنه تا ببینه خمیر حرارتی چه شکلیه . سپس بدون تعویض خمیر (پس از روبرو شدن خمیر با هوا حتماً باید تعویض بشه) کارت رو سرهم میکنه در حالیکه به خاطر بی تجربگی فراموش کرده سوکت فن رو به درگاهش روی برد کارت وصل کنه .نتیجه چی میشه ؟ کارت گرافیک توپ و گران قیمت ، بدون فن و با خمیر معیوب مشغول به کار میشه . دما به شدت بالا میره و پردازنده گرافیکی ذوب میشه .
دمای ثبت شده برای قطعات گاهی درست نیستند .نباید تنها به گزارش دماسنج سیستم تکیه کرد . موفق باشی.