نسخه کانالیست و ویندوزی که نصب کردید ؟
اگر درایورهای قبلی روی درایور جدید نصب کردید . درایورها رو انیستال کنید با برنامه DDU بعد اخرین درایور رو دانلود و نصب کنید .
اینجا دیگ جاش خوبه :) سلام...من در بازی gta v با کارت r9 280x toxic در جای شلوغ شهر دچار افت فریم شدید میشم ابدیت جدید بازی انوع کرک رو هم تست کردم امروز هم یه کارت r9 290x دوستم رو اوردم باز هیچ تغیری نکرد به نظر مشکل کجاست؟؟؟؟
سیستمی ک دارم
8350
r9 280x
12 gig
m.b: msi 990
900w coler master
|
نسخه کانالیست و ویندوزی که نصب کردید ؟
اگر درایورهای قبلی روی درایور جدید نصب کردید . درایورها رو انیستال کنید با برنامه DDU بعد اخرین درایور رو دانلود و نصب کنید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این مشکل از بازی نباشه و در بازیهای سنگین دیگه هم مشکل مشابه را دارید سیستمتون مممکنه 3 مشکل داشته باشه
1- چیدمان رمهاتون درست نباشه : مثلا شما از یک تیغه رم 8 گیگ و 2 تیغه رم 2 گیگ استفاده میکنید
راه حل : رمهای نا همگون را از سیستم خارج کنید و سیستم را با 8 گیگ رم ( 2 تیغه 4 گیگ ) تست بفرمائید
2- دمای پردازندتون داره بالا میره و پروتکشن پردازنده باعث افت فرکانس میشه
راه حل : تعویض فن یا آندر ولتاژ پردازنده
3- هارد دیسک سیستمتون مشکل پیدا کرده و گیر میکنه
با نرم افزارهای تست، از سلامت هارد اطمینان حاصل نمائید
داداشییا ...ویندوزم 8.1 درایورم امگا هس
فک کنم رم هام بدر نخوره چون مارکش زیپلاین هس باسش 1600 هس
- - - Updated - - -
دمای پردازنده هم خوبه کولر حرفه ای روشه...هارد دیسکم سالمه
کیلر سی موس کردم اخرین ابدیت بایوسم زدم باز فایده نداره
میگم الان من با کابل hdmi تست کردم افت فریم خیلی کمتره ؟؟؟ ال ای دی ک استفاده میکنم ایکس ویژن هس تلوزیونه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-07-15 انجام شده است
همون مونیتورتون زیاد مناسب گیمینگ نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ینی عوض کنم مشکلم حل میشه؟
قبل از عوض کردن . با یک مونیتور دیگه تست کنید . بصورت امانی از کسی بگیرید .
همچنین میتونید عملکرد نسبی سیستم را با برنامه PASSMARK مقایسه کنید .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...RFORMANCE+TEST
جسارتا مونیتور چه ربطی میتونه به لگ بازی در قسمتهای شلوغ بازی داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این مشکل فقط روی این بازیه یا روی بازیهای دیگه هم مشکل دارید ؟
2- 12 گیگ رم شما چگونه است ؟ ( 3 تا تیغه 4 گیگی؟)
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 03-07-15 انجام شده است
Nima061 (03-07-15)
سرعت رم و بازدهی اون رو میتونی با برنامه AIDA64 قسمت MEMORY بنچمارک چک کنید .
CACHE AND MEMORY BENCHMARK
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks