بله قبلی رو پاک کردم 14.7 رو نصب کردم امشببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله قبلی رو پاک کردم 14.7 رو نصب کردم امشببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
*MoJtAbA* (13-07-14)
کاربر شهرسختافزار
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط پیکیج Catalys 14.7 RC از سایت AMD
اینی که میفرمائید رو تو سایت Sapphire دیدم برا یک سال پیش بود آخرین آپدیتش به همین دلیل و البته اینکه نمیدونم دقیقا چی هست نصب نکردم
کاربر شهرسختافزار
من کارت گرافیک هم چک کردم در ظاهر مشکلی نیست
روی برد چیزه غیر عادی ندیدم
الان هم بازی WatchDogs رو خواستم تست کنم و رو پایین ترین حد تنظیمات وقتی یکم بازی تند شد همش صفحه رده رده میشد وقتی بازی خیلی تند شد کلا سرعت بازی اومد پایین انگار صحنه آهسته میخواستی بازی کنی
رم سیستمت چند گیگ هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-07-14)
کاربر شهرسختافزار
2تا 4گیگ KingSton HyperX 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
تو این یکی دو روز دوباره 2بار این اتفاق افتاد هر 2بار هیچ پروسس خاصی روی سیستم نبود (یک بارش در حال دیدن فیلم)
نکته جالبش اینه که وقتی دقت کردم وقتی صفحه سیاه میشه و دستی ریبوت میکنم سیستم رو برای حدود 3ثانیه سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیده و بعد سیستم خاموش میشه کامل یعنی هم فن کارت گرافیک و CPU و کیس و همه چراغ ها و بعد از چند ثانیه سیستم روشن میشه (با توجه به اینکه در حالت عالی وقتی سیستم رو دستی ری بوت میکنم همون لحظه چراغ قرمز روی مین بورد روشن میشه و سیستم شروع به راه اندازی مجدد میکنه بدون اینکه چیزی خاموش بشه)
کاربر شهرسختافزار
دوستان که دیگه انگار خسته شدن از پیشنهاد دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود یک هفته اس که رم های سیستم رو برای تست عوض کردم و به جای مال خودم که (2 تا 4GB 1600) هست (2 تا 2GB 1333) گذاشتم تا حالا مشکلی پیش نیومده
حالا برای من سوال شده این مشکل اگر واقعا بخاطر رم بوده باشه بخاطر 1600 بودن رم های خودمه یا رم ها خرابن؟؟
کاربر شهرسختافزار
هزاران حالت داره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد مادربوردتون سازگار نيست با رم ها يا سوكت رم ها خرابه يا رم خرابه و...
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
*MoJtAbA* (25-07-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مشکل همچنان ادامه دارد...
اول به تغییراتی که از آخرین پست پیش اومده یه اشاره ای بکنم
من رم های Kingstone رو عوض کردم با Geil evo veloce 1600 4GB*2 همچنان این مشکل ادامه داشت
کارت رو فرستادم گارانتی و تو مدت اون تقریبا 2 هفته کارت قدیمیم (GeForce GTX 260) رو گذاشتم رو دستگاه و هیچگونه مشکلی پیش نیومد
گارانتی اعلام کرد که کارت مشکلی نداره و پس داد
من کارت رو دوباره روی دستگاه گذاشتم (برای تست روی یک اسلات دیگه) و آخرین ورژن درایور AMD یعنی 14.9 رو نصب کردم و تو 24 ساعت اول 2 بار مشکل سیاه شدن صفحه پیش اومد
من با برنامه PCMark 7 وقتی هر کدوم از کارت ها روی دستگاه بود یک تست گرفتم و جالبیش اینه که با کارت nVidia امتیاز 2847 داد و با کارت AMD امتیاز 1947
اینم لینک جفت تست ها nVidia و AMD برای دیدن جزئیات بیشتر
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks