اگه تنظیمات بازی ها رو بیاری پایئن درست میشه گرافیک شما برای بازی های جدید یکم ضعیفه.
شاید هم قطعه ای از سیستم مشکلات دما داره.(پردازنده .گرافیک .........)
سلام خدمت تمامی دوستان
من سیستمم داخل نرم افزار های سنگین و اکثر بازیها هنگ میکنه
مادربوردم BIOSTAR TA770 و از سی پی یو 8650 AM استفاده میکنم کارت گرافیکم هم BIOSTAR 9400GT هست
میخواستم بدونم سخت افرارام با هم مچ نمیشن یا یکیشون خراب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ripek (05-02-10)
مدل دقیق رم و پاور رو ذکر کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza1982 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا موقه هنگ کردن صفحه آبی هم مشاهده میشه ؟
سیستم رو کی بستید و از کی اینطوری شده ؟
ripek (05-02-10)
میتونه عوامل مختلفی این مشکل رو بوجود بیارن پاور و رم سیستم شما چیه؟ چه مدت هست که اینجوری شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza1982 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (06-02-10)
مادربورد و گرافیکتون مرغوب نیست به نظر من
البته به بعضی ها بر نخوره
حالا مدل رم و پاروتون رو هم بگید ببینیم چی هست
ripek (06-02-10)
99 درصد بخاطر اینه که سیستم شما قدرت کافی برای اجرای بازیها و نرم افزار های سنگین رو نداره.سیستمت رو بروزش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 05-02-10 انجام شده است
ripek (05-02-10)
|
ببینم اورکلاک که نکردی .
چون به نظر من ضعیف بودن سیستم دلیل هنگ کردن که نیست . حد اکثر باعث میشه سیستم بشه مثل لاکپشت و یا یک راست از همون اول بگه من اینکاره نیستم و نمیتونم اینکار را بکنم .
باید دید مشکل کجا هست که هنگ میکنه.
HoSsEiN.iR (05-02-10), mohammad1985 (06-02-10), ripek (06-02-10)
دوست عزیز
سی پی یو AMD 8650 کلا مشکل داره و در هنگام کار هنگ میکنه
خود شرکت AMD هم داخل سایتش اعلام کرد که این سی پی یو مشکل داره
شما بهتره از ویندوز 7 استفاده کنید در ویندوز 7 کمتر هنگ میکنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks