مشكل ايراد برد hp تمومي نداره . اونطور حدس ميزنم براي gpu لپتاپ مشكل ايجاد شده .
سلام دوستان من یه دستگاه 6c55 دارم با گرافیک Radeon (TM) HD 7690M XT. مشکل من اینه که زمانی که این گرافیک فعال هستش گاهی خوب کار میکنه و گاهی هم سیستم فریز میشه تا چند ثانیه بعدش یا صفحه آبی رو نشون میده یا اینکه سیستم از فریز در میاد و میگه که درایور این کارت گرافیک راه اندازی شد در ضمن وقتی از کارت گرافیک intel این دستگاه استفاده میکنم این مشکل پیش نمیاد آخرین درایور رو از سایت hp و radeon هم گرفتم بازم مشکل باقی هستش برای همین من سویچ اتوماتیک گرافیک رو غیر فعال کردم و intel رو به عنوان گرافیک فعال انتخاب کردم لطفا کمکم کنید چون این دستگاه رو به خاطر همین گرافیک خریدم و الان هم کار نمیکنه.
|
*MoJtAbA* (28-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (29-01-14)
*MoJtAbA* (28-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (29-01-14)
و اگر این جواب نده راه دیگه ای هست یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-01-14), mrboy (29-01-14), YaserMaFia (29-01-14)
دوست عزیز سایت hp رو چک کردم کلا هیچ کدوم از درایورهای این دستکاه رو نداره که هیچ حتی product number هم میگه وجود نداره
|
این لینک رو موقع اسکن اتوماتیک سایت اچ پی میده
HP Pavilion dv6-6c55se Entertainment Notebook PC | HP® Support
که هیچ درایوری نداره
قبلا زمانی که product number رو وارد میکردم لینک پیج دستگاه میداد که درایورها هم بودن ولی الان هیچی نیست
*MoJtAbA* (29-01-14)
مدل دستگاه همونی هست که تو لینک بالا گفتم و لینکش رو هم گذاشتم prodect number هم اینه A7P20EA#ABV
لطفا لینک درایور بایوس رو اگر میتونید برام پیدا کنید این مشکل واقعا داره دیوونم میکنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks