بله حق با شما است ولي شما ظاهران ايرانيها رو خوب نشناختيد اينها 2 برابر پيشنهاد ميدن جيب من و شما رو خالي كنند. مقادير پاور پيشنهادي اين سايت بسيار بالا و ميشه گفت به نوعي خنده دار هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اون سايت هم مقادير توصيه شده كاملا منطقي هست. من چون ابزارهاي لازم رو واسه اندازه گيري جريان سيستم دارم و آزمايشهاي زيادي هم انجام دادم مثلا توان E5200 كه 65 وات توان ناميش هست هيچوقت 65 وات رو مصرف نميكنه. حتي تو سنگين ترين بازي حدود 45-50 وات مصرف ميكنه. ORTHOS ميتونه حدود 50-55 وات توان ازش بكشه و فقط نرم افزار TAT هست كه نميدونم واقعا چكار ميكنه ولي 65 وات رو ميكشه و البته دماي پردازنده رو هم خيلي بالا ميبره.
خب حالا تو سايت پاور گرين واسه E5200 چند وات كنار بزاريد:
بله توان واقعي پاورها با اوني كه روشون مينويسند خيلي فرق ميكنه. همين كولر مستر 480 من يه ريوي ازش خوندم 430 وات بيشتر نميده گرين 480 وات شايد 400 هم نده
اما سيستم ايشون اگه فول لود حين بازي بالاي 250 وات مصرف كرد من اسمم رو عوض ميكنم. ايشون ميتونند از طرق كنتور برق خونشون در حين بازي مصرف برق رو اندازه بگيرند
همه دستگاه ها رو خاموش ( يخچال و مانيتور و اسپيكر و ..) و فقط كيس رو روشن بزاريد و در حال تست 3dmark06 و برق رو از روي كنتور اندازه بگيريد بالاي 250 نميشه.
در مورد كرايسيس هم من يه سيستمي داشتم كه از اين پاورهاي علكي روش بود اين فقط تو كرايسيس هنگ ميكرد حتي تو 3dmark06 هم هنگ نميكرد كه با تعويض پاور درست شد
پاور پاسكال 500 بود كه نميتونست 160 وات توان رو حيين بازي كراسيس تامين كنه(E5200@3630 and 8600GT volt moded to 1.32 gpu@670)

Bookmarks