به نظر من که پاور شما تقریبا لب مرز برای این سیستم پاور یه کم قوی تر لازمه تا دائما با حداکثر توانش کار نکنه شما همه قطعات رو نزدین اما از روی جدول پاور های گرین که من تقریبا حساب کردم توان مورد نیاز سیستم شما شد 479
یعنی همون لب مرزی که گفتم وقتی کارت 8600GTS قرار می دین این کارت مصرف خیلی کمتری داره توی جدول توان پاور گرین برای این کارت زده 80 و برای 260GTX زده 220 وات.
به نظر من که80 درصد احتمالا از پاور یه احتمال ضعیف هم اینه که درایور کارت 260GTX با این دو تا بازی config داشته باشه که بعید به نظر می آید با توجه به چیزی که شما گفتین یا از پاور یا از بازی ها من قبلا این مشکی با یه کارت 8600GT داشتم تصویر به نوعی شطرنجی می شد و هنگ می کرد که مشکل مربوط به پاور بود .
ین که تو همه بازی ها مشکل ایجاد نشه عجیب نیست بعضی بازی ها حتی توی جزئیات مشابه باز هم از کارت گرافیک کار بیشتری می کشند که این مربوط به موتور بازی جزئیات برنامه نویسی بازی هاست. این که تو برنامه درست کار کنه عجیب نیست چون بازی ها بیشتر از برنامه های تست مثل 3DMark Vantage رس کارت گرافیک رو می کشن فقط من نمی دونم چرا تو crysis شما رو اذیت نکرده من 2 تا بازی که گفتین ندیدم اما طبیعتا نباید مثل crysis کارت رو اذیت کنند مگه اینکه توی بازی crysis جزئیات بازی رو کمتر کرده باشین .

Bookmarks