بایوس مادربرد رو از سایت اینتل با چیلتر شکن بگیر . اپدیت کن . البته من احساس میکنم مشکل از سمت تغذیه کارت گرافیک باشه . مخصوصا این برند که از این مشکلات زیاد داشته .
سلام به دوستان
یه سیستم با این مشخصات دارم :
CPU : Intel Core duo 2.93 ghz E7500
Mother Board : Intel DP43F
GPU :point of view GTX 750 TI
Power :FSP GROUP 500W
به تازگی یک کارت گرافیک گرفتم که تصویر میده ولی در هنگام کار خود به خود سیستم هنگ میکنه و روی تصویر میمونه ولی قبل از اینکه کارت گرافیک جدید بخرم کارت گرافیک EVGA GT 240 1GB داشتم که به خوبی کار میکنه ولی در کارت جدید Point Of view gtx 750 ti این مشکل وجود داره در ضمن وقتی کامپیوتر Sleep میشه دیگه با کارت گرافیک جدید روشن نمیشه و صفحه نمیاد. امکان داره مشکل از ساپورت نکردن این کارت گرافیک جدید در این مادربرد باشه ؟
|
بایوس مادربرد رو از سایت اینتل با چیلتر شکن بگیر . اپدیت کن . البته من احساس میکنم مشکل از سمت تغذیه کارت گرافیک باشه . مخصوصا این برند که از این مشکلات زیاد داشته .
Aaron Swartz (05-07-16), mohammad- (20-07-16), pejman1234 (05-07-16)
بایوس رو آپدیت کردم اما همچنان مشکل پابرچاست ، بازی های سنگین که اجرا میشه بعد از چند لحظه صفحه رنگی میشه و بهم میخوره ، گارانتی هم بردم گفتن کارتت سالمه ، این مشکل میتونه از Pci express باشه ؟ چون روی کارت زده pci express 3.0 support ولی مادربردم 2.0 هست .
نه عزیز از برد نیست . گارانتی کدوم شرکته ؟
باید پاپیچشون بشید یقینا ایراد از کارت هست .
البته از صخت و سلامت پاور سیستم هم با تست با یک پاور دیگه غاقل نشید .
Aaron Swartz (05-07-16), mohammad- (20-07-16), pejman1234 (05-07-16)
سلام ببخشید که باز هم مزاحم شدم ، این گارانتی خود فروشنده هست بردم تعویض کردن کارت گرافیک رو اما باز هم همون مشکل وجود داره ولی با کارت گرافیک قبلی هیچ مشکلی به وجود نمیاد . ممکنه از پاور باشه که نمیتونه برق تامین کنه یا اینکه از PCI قدیمی باشه که این نسخه نتونه برق تامین کنه ؟
آخرین ویرایش توسط pejman1234 در تاریخ 13-07-16 انجام شده است
کارت روی سیستم دیگه تست کن . مشخص میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejman1234 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (13-07-16), mohammad- (20-07-16)
|
داداش پاورتم ضعیفه...
Sent from my D6633 using Tapatalk
پاورشون مناسبه . مشکل از پاور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hojjat0094 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-07-16)
سلام به دوستان .
سیستم با مشخصات
CPU : Intel Core duo 2.93 ghz E7500
Mother Board : Intel DP43F
GPU :point of view GTX 750 TI
Power :FSP GROUP 500W
کارت گرافیک رو دادم تست و گفتن سالمه و مشکل نداره ، میخواستم بدونم باید چه قطعاتی تعویض بشه تا با این کارت گرافیک سازگار بشه ؟ ممکنه از ضعیف بودن پاور یا قدیمی بودن مادربرد باشه ؟ با تشکر
مادربرد درصد زیر 5 درصدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejman1234 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور احتمالش بیشتره . اگر میتونی با یک پاور دیگه تست کن .من کارت r9 280x روی برد چیپ 975 سوکت 775 بالا آوردم .
Aaron Swartz (21-07-16), mohammad- (20-07-16), pejman1234 (19-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks