تغییری توی سیستمت ایجاد کردی؟؟رمی اضافه کرده باشی یا سی پی یوت رو عوض کردی؟؟
من احتمال میدم مشکل از ویندوزته..عوض کنی درست میشه...
دوستان من جدیدا متوجه یک موضوع عجیبی شدم نمیدونم باید چه جوری برطرفش کنم.
من وقتی نرم افزار gpu z رو اجرا میکنم در قسمت gpu 1 همه قسمت ها درست هستش ولی در قسمت gpu 2 یک چیزی درست نیست و اون هم ضریب pci express هستش که روی x2 قرار گرفته در صورتی که قبلا اینطوری نبود. gpu 1 بر روی x16 قرار گرفته. همین مساله برام در داخل بازی مشکل ایجاد کرده وبه شدت افت فریم دارم. دوستان اگه میتونند کمک کنند.
gpu 1
92297434698087136096.jpg
gpu 2
به قسمت bus interface دقت کنید. نشون میده که هسته دوم گرافیک 5970 در pci express 2.0 x2 کار میکنه در صورتی که همین چند روزه پیش pci express 2.0 x16 بود.
97904780783850684523.jpg
آخرین درایو گرافیک رو هم نصب کردم ولی فرقی نکرد.
|
تغییری توی سیستمت ایجاد کردی؟؟رمی اضافه کرده باشی یا سی پی یوت رو عوض کردی؟؟
من احتمال میدم مشکل از ویندوزته..عوض کنی درست میشه...
Over_Cracker (24-04-13)
بایوس مادربرد رو آپدیت و دوباره تست کنید
Over_Cracker (24-04-13)
نه هیچ چیزی رو اضافه یا کم نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (24-04-13)
دوست گرامی مادربرد من P8Z77-V DELUXE هستش و آخرین ورژن بایوس روی خودش نصب بوده. تا همین 1 هفته پیش همه چیز درست بود الان نمیدونم چرا اینطوری شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه msi kombustor هر دو هسته گرافیک کارت را زیر فشار قرار بدین بعد تست بفرمائید
وقتی یک هسته بی کار میشه سیستم صرفه جوئی مصرف فعال شده و باند تبادل لطلاعات کوچک میشود
اگر باند زیر فشار هم افزایش نیافت مجددا اعلام بفرمائید
Over_Cracker (24-04-13), shinooda (24-04-13)
|
بله دوست گرامی به نکته خوبی اشاره کردین. فراموش کردم این مطلب رو بگم من با برنامه MSI Afterburner کارت گرافیک رو چک میکنم که در هر بازی چند درصد از GPU فعالیت می کنه که در CRYSIS 3 هر دو GPU حدود 98 درصد فعالیت داشتند ولی از موقعی که اینطوری شده در بازی یکی از GPU ها 98 درصد و GPU دومی حدود 65 درصد شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msi kombustor رو نصب کردم ولی چرا فقط یکی از هسته هارو میشناسه و هسته دومی بیکار هستش؟ البته تو بعضی از تست ها هر دو 99 درصد کار میکنند.
آخرین ویرایش توسط shinooda در تاریخ 24-04-13 انجام شده است
کومبوستور شما چه ورژنی است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که هر دو هسته 99 درصد میشود گرافیک دوم 16x میشود؟
2.5.0 msi kombustorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks