با برنامه msi kombustor هر دو هسته گرافیک کارت را زیر فشار قرار بدین بعد تست بفرمائید
وقتی یک هسته بی کار میشه سیستم صرفه جوئی مصرف فعال شده و باند تبادل لطلاعات کوچک میشود
اگر باند زیر فشار هم افزایش نیافت مجددا اعلام بفرمائید
با برنامه msi kombustor هر دو هسته گرافیک کارت را زیر فشار قرار بدین بعد تست بفرمائید
وقتی یک هسته بی کار میشه سیستم صرفه جوئی مصرف فعال شده و باند تبادل لطلاعات کوچک میشود
اگر باند زیر فشار هم افزایش نیافت مجددا اعلام بفرمائید
Over_Cracker (24-04-13), shinooda (24-04-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله دوست گرامی به نکته خوبی اشاره کردین. فراموش کردم این مطلب رو بگم من با برنامه MSI Afterburner کارت گرافیک رو چک میکنم که در هر بازی چند درصد از GPU فعالیت می کنه که در CRYSIS 3 هر دو GPU حدود 98 درصد فعالیت داشتند ولی از موقعی که اینطوری شده در بازی یکی از GPU ها 98 درصد و GPU دومی حدود 65 درصد شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
msi kombustor رو نصب کردم ولی چرا فقط یکی از هسته هارو میشناسه و هسته دومی بیکار هستش؟ البته تو بعضی از تست ها هر دو 99 درصد کار میکنند.
آخرین ویرایش توسط shinooda در تاریخ 24-04-13 انجام شده است
کومبوستور شما چه ورژنی است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که هر دو هسته 99 درصد میشود گرافیک دوم 16x میشود؟
کاربر شهرسختافزار
2.5.0 msi kombustorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که هر دو هسته 99 درصد میشود گرافیک دوم 16x میشود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه از داخل gpu z که همون 2x هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر همه تستها را انجام دادید و بایوس ، درایور هم آپدیته روی یک سیستم دیگه هم تست کردید باز مشکل وجود داشت کارتتون مشکل پیدا کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشت کارتتون دقیقا بالای سوکت pci-e یک ردیف خازن وجود داره
برد را به یک تعمیر کار نشون بدین یک یا چندتا از این قطعات مشکل داره که راحت تعویض میشه و به احتمال قوی مشکل حل میشه
البته چون کارت دارای 2 پردازنده میباشد ممکنه مشکل از قطعات جای دیگه هم باشه ولی معمولا این ایراد ( کم شدن باند ارتباطی ) با تعویض 1-2 تا قطعه ریز حل میشه ( اگر تعمیر کار وارد باشه هزینه بالائی نداره )
shinooda (24-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks