این درایور را دانلود و نصب کنید
ftp://download.gigabyte.ru/driver/vg...a64_310.90.zip
--------
یک توضیح هم بدم احتمال داره کارت گرافیکت ریمارک باشه به خاطر همین روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه .
سلام
گرافيک gigatron gt630 2gb گرفتم قبلا روي ويندوز بيت64 7 با درايور قديمي که الان درايورشو ندارم به راحتي کار ميکرد ولي از وقتي ويندوز 8.1 64 نصب کردم و دانلود درايور جديد 364.51 . درايور نصب ميشه اما بازم ويندوز نميشناسه و روي درايور منیجر يک علامت زرد رنگ هست چند بار هم درايور رو باdd حذف کردم دوباره نصبيدم ولي بازم گرافيک نيست
ضمنا وقتي کامبيوتر خاموش ميشه صفحه no signal مياد روي مانيتور و مجبورم مانيتور رو دستي خاموش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amiriran1 در تاریخ 15-03-16 انجام شده است
|
این درایور را دانلود و نصب کنید
ftp://download.gigabyte.ru/driver/vg...a64_310.90.zip
--------
یک توضیح هم بدم احتمال داره کارت گرافیکت ریمارک باشه به خاطر همین روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه .
دوست من این درایوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiriran1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید364.51که شما نصب کردین از طرف خود انودیا اعلام شده که مشکل دار هستند واین درایور364.47 هم مشکل داردو باعث ایجاد مشکل برای سیستم شما میشن شما اون درایور که امید عزیز گفتند رو نصب کنید ببینید درست میشه اگه درست نشد امکانش هست اشکال از خود کارت گرافیکی باشه.
amiriran1 (15-03-16)
سلام مجدد
درایو 310.90 نصب شد و گرافیک به صورت کامل شناسایی شد روی ویندوز8.1 64بیت
اما این درایور مال سال 2012 است و تقریبا قدیمی راه حلش چیه
تو نرم افزار driver booster
درایو کنونی رو 9.18.13.1090نشون میده
و درایور جدید که مال 2016.2.8هست رو
10.18.13.6191نشون میده
ا1.لان لینک این درایور جدیدرو از کجا گیر بیارم که با adm دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.چجوری مطمئن بشم گرافیک ریمارک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل دقیق گرافیک
gigatron gtx630 2gb 128bit
باتشکر
گرافیک ریمارک نیست و گرنه با درایوی که دادم نصب نمیشد . این هم برای تست بود که مطمئن بشم ریمارک نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiriran1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
nVIDIA Display Driver 353.62WHQL
amiriran1 (15-03-16)
ازین که وقت گذاشتید واقعا ممنونم
مشکل حل شد
AMD>INTEL (15-03-16)
|
خواهش میکنم موفق باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiriran1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amiriran1 (15-03-16)
خوب خدا رو شکر که مشکلت حل شد دوست من .
یه نکته هم من اضافه کنم تا میتونید اون دوتا درایوری که تو پست قبلیم بهتون گفتم رو نصب نکنید چون دچار مشکل میشید ولی میتونید از درایورهای دیگه استفاده کنید .
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 15-03-16 انجام شده است
amiriran1 (15-03-16)
سلام مجدد
و مشکلی جدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی سیستم رو خاموش میکنم مانیتور خاموش نمیشه و no signal رو نشون میده و مجبورم دستی خاموش کنم
قبلا یه گرافیک قدیمی داشتم این مشکل رو نداشت
مانیتورsamsung lcd nwx1943
؟؟؟
مشخصات سیستم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiriran1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس دستگاه رو اپدیت کنید .
amiriran1 (15-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks