ممنونم این نرم افزار رو چطوری میشه گیر آورد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم این نرم افزار رو چطوری میشه گیر آورد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
درایور را نصب کرده باشید با کلیک راست روی صفحه میتونید وارد تنظیمات از لیست کشویی بشوید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.j.sh7192 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درایورها را با درایور پک یا درایور قدیمی نصب کردید . بهتره در صورت استفاده از درایور پک مجدد ویندوز نصب شود و با فندق شکن از سایت اینتل بر اساس پردازنده درایور گرافیک را دانلود نمایید
m.j.sh7192 (16-03-21)
ممنون از راهنمایی تان : کارت گرافیک من intel uhd graphic 610 هست که آنبرد هست بنظرتون این درایور در لینک زیر به این میخوره؟ نسخه 427 مگابایت منظورم هست : توی سایت اصلی نتونستم لینک دانلود گیر بیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Graphics Driver 27.20.100.9316 دانلود درایور کارت گرافیک اینتل
سپاس
مدل پردازنده را اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.j.sh7192 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.j.sh7192 (16-03-21)
پردازنده اینتل سری Coffee Lake مدل Pentium Gold G5420 Tray تریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دان با استفاده فندق شکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.j.sh7192 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:
https://downloadmirror.intel.com/30266/a08/igfx_win10_100.9316.exe
aramrahgozar (19-03-21), m.j.sh7192 (16-03-21)
|
ممنونم: لینکی که دادید رو دانلود کردم و نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد! هیچ تاثیری نداشت !! اسم نرم افزار چی هست؟ در قسمت جستجو :سرچ کنم؟ ایا میتونه مشکل از کارت گرافیک انبرد باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+++++++++++++++++++++++++++
الان مشکل با رزولیشن هست که روی 1600 در 900 ست نمیشه و کیفیت آیکن ها و صفحه نمایش پایین هست انگار کارت گرافیکی نصب نشده! و ان حاشیه ها هنوز هستند ! رزولیشن پیشنهاد شده توسط سیستم 1024 در 768 هست!
سپاس
آخرین ویرایش توسط m.j.sh7192 در تاریخ 17-03-21 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks