سلام. من یه گرافیک msi radeon rx 470 خریدم مراحل نصب درایورش رو هم کامل طی کردم ولی بعد از ریست سیستم پیغام نصب نبودن گرافیک میده. توی device manager هم یه علامت زرد کنار اسم گرافیک هست.
Untitled.jpg
سلام. من یه گرافیک msi radeon rx 470 خریدم مراحل نصب درایورش رو هم کامل طی کردم ولی بعد از ریست سیستم پیغام نصب نبودن گرافیک میده. توی device manager هم یه علامت زرد کنار اسم گرافیک هست.
Untitled.jpg
|
این درایور رو حذف کنید به طور کامل با DDUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین درایور رو از سایت TECHPOWERUP بگیرید و نصب کنید
والا با همین ddu هرچی بود و نبود رو حذف کردم و اخرین ورژن درایور رو از سایت خود AMD گرفتم و نصب کردم باز این خطا رو میده و اون علامت زرد هم هستش. ورژن Radeon-Software-Crimson-ReLive-17.7.1-Win8.1-64Bit رو گرفتم. گرافیکم msi radeon rx 470 miner 8 gig هستش. میشه یه نگاهی کنید ببینید درست گرفتم درایورشو ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن ممکنه از بایوس باشه و نیاز به آپدیتش باشه؟
آخرین ویرایش توسط alpac در تاریخ 26-01-19 انجام شده است
روی ویندوز 10 تست شده است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت را نو تهیه کردید ؟
درایور زیر را تست کنید
http://download.msi.com/dvr_exe/amd_w8164_17.6.2.zip
حتما ویندوز 10 هم نصب کنید و تست بگیرید
در نهایت اگر باز مشکلی بود با فروشنده هماهنگ کنید یا ببرید گارانتی بررسی کنند
ویندوز 10 هم نصب کردم باز نصب نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دو خریدم. بنظرتون از بایوس نیست؟ چون مادربردم قدیمیه. مدل ecs GeForce 6100
بهتره روی سیستم دیگه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
احتمال زیاد از مادربوردتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون چیپش ظاهرا انودیا هست
منم گرافیک AMD داشتم با مادربوردی با چیپ ست انودیا
که گاها کرش میکرد...
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
مشکل حل شد. یه درایور خاص میخواست. با درایورهای جدید راه نمیفتاد.
AMD>INTEL (30-01-19)
اوکی تاپیک قل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alpac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks