خوب من این بازی را کامل روی dx9 تست کردم ( دقیق نمیدانم بازی از dx9 استفاده میکند یا 10 .منظورم این است که dx11 را نتوانستم اجرا کنم )
نکته اول این بازی با کارت amd و رزولیشن بالا کاملا cpu bound است یعنی برای اجرا بجای گرافیک قوی نیاز به پردازنده قوی دارد
ریزالتی که با 5670 گرفتم با ریزالت 6970 تقریبا برابر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مشکلات پچ و کرکهای این بازی هم کم نیست و چون این بازی برای کنسولها طراحی اولیه شده و بعد برای pc ریلیز شده یه جورائی سر هم بندیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استارتر محترم، برای اجرای این بازی شما باید پردازنده و پلتفرم قوی داشته باشید و آورکلاک سیستم فعلی شما اندکی به کم شدن لگها کمک می کند ولی به صورت کامل آن را حل نمی کند
چون طراحی این بازی خاص است و عمومیت ندارد شاید ارزش نداشته باشد که بخاطر این بازی و یا یازیهای انگشت شمار cpu bound برای تغییر پلتفرم هزینه کنید
به هر حال اگر بودجه و تمایل دارید پلتفرم خود را آپدیت کنید در غیر این صورت این بازی را در تنظیمات پائین تر تمام کنید

Bookmarks