یعنی این همه متخصص تو این سایت یکی نیست منو راهنمایی کنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من لب تاپ dell دارم خروجی hdmi و vga داره چون tv من ورودی htmdi نداره از کابل vga to component استفاده میکنم اما موقع اتصال تصویر ندارم فقط یه صفحه مشکی با خط های درهم قرمز آبی روی tv میاد از سالم بودن کابل مطمعنم مشکل کجاست به نظر شما؟ اگه اشکال از تنضیمات هست میشه یکی بگه چطور تنظیم کنم tv sony هست فقط خروجی component داره .ممنو ن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یعنی این همه متخصص تو این سایت یکی نیست منو راهنمایی کنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز فكر ميكنم مشكل شما عدم سازگاري رزوليشن و هرتز كارت گرافيك و تلويزيون باشه اگر در حداقل رزوليشن ممكن و هرتز هم جواب نگرفتيد به ناچار بايد از يك كانورتور (نه كابل) vga to component استفاده كنيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA to Component Converter Technical Specs:
- Input Connector: 1 x HD15 VGA/RGB-HV
- Output Connector: 1 x Component (YPbPr) and one H+V for RGB-HV
- Input Signals: VGA (640x480), XGA (1024x768), and Y-Pb-Pr
- Output Signals: 480p and 720p
- Power Adapter: 5V DC 2.6A power adapter. Comes with universal power supply clips for Europe
- Enclosure Type: Aluminum
- Product Height: 1.18 in [30 mm]
- LED Indicators: 1 - Power LED
- Product Length: 4.13 in [105 mm]
- Power Adapter Center Tip Polarity: Positive
- Shipping (Package) Weight: 1.08 lb [0.49 kg]
- Product Weight: 14.12 oz [400 g]
- Product Width: 2.99 in [7.6 cm]
- Warranty: 1 Year warranty
آخرین ویرایش توسط mamehdi در تاریخ 29-03-12 انجام شده است
amin_cpu (29-03-12)
ممنونم از راهنماییت آره با کمترین رزولیشن هم جواب نگرفتم ، من مشهد هستم تنها دسترسیم یه خیابان سعدی مرکز اینجور چیزهاست. ممکنه اسم و مشخصات این دستگاه و بهم بدی ،این مشخصاتی کع دادی و لینک کردی رو دیدم منظورم اینه که به فروشنده بگم چی میخوام؟ راستی این قیمت 120 دلار که داده (تازه با تخفیف) اگه اینجا هم همین قیمت ها باشه که میشه حدود 220 هزار تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشه باهاش یه tv 21 اینچ با ورودی hdmi خرید ،قیمتش ایران چنده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه انکه کابل hdmi to component هم داریم تو بازار؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks