متاسفانه گیگابایت در این انجمن پشتیبانی ندارد . شما بهتره با شرکت آواژنگ تماس بگیرید که گارانتی این محصولات را به عهده دارد .
این هم مشکلی نداره چیز خاصی نیست .
عکسهای حجیم هم قرار ندید . کسی که قصد راهنمایی داره نقره داغ میشه با این حجم عکس
سلام
من یه گرافیک GIGABYTE AORUS 1080 TI EXTREME EDITION خریداری کردم تقریبا دو هفته قبل
موقع خرید که بازش کردم (حواسم بود و جعبه جا انگشت خوردگی نداشت و جای چسب های پلاستیک گرافیک کاملا سالم بود و مطابق آنباکس ها یوتیوب بود ! آک بود )
دیدم پشت گرافیک انگار روغنی شده ! خیلی عجیب بود برام
نه اینکه روغن بچکه ولی چرب بود و جای روغن داشت !
گرافیکو متصل کردم ، تو برنامه فان مارک تست استرس ازش که گرفتم به مدت 10 دقیقه مشکلی نبود و رو کلاک 1630 تو حالت گیمینگ فعالیت می کرد و دما تو حالت لود 96 % 76 درجه بود حداکثر و فن ها هم تا 66% لود شده بودند
ایندفعه فن ها رو تا 100 % لود کردم و دما تو حالت لود 96 % GPU اومد رو 60
بازم خدا روشکر مشکلی نبود ( بازم ده دقیقه تست استرس گرفتم )
حالا!
بعد ده روز استفاده ایرادی انصافا نبوده و تو بازی ها تا به حال کرش نداشتم و خدا روشکر همه چی مرتبه !
اما !
بعد ده روز یه مشکل عجیب ظاهری دیدم !
آرم AORUS دچار ماه گرفتگی شده :| (پیوست میشود )
و دلیشو نمیدونم برای چی هست و میترسم از اینکه ماه گرفتگیش بیشتر شه !
چند تا سوال دارم :
1-آیا در آینده نمی سوزه ؟
2-مشکل جدی هست ؟
3- برای گارانتیش که یه سال مونده و ایمانتک هست ، اقدام کنم ؟؟؟؟
(اولین باره از این گارانتی خرید میکنم و اصلا نمیدونم چجوریه !! ))
و خودم از گارانتی میترسم ! که بخوان ابروشو درست کنن بزنن کورش کنن :||
به شرکت گیگابایت هم ایمیل زدم و منتظر جوابم
تو نت هم که سرچ کردم این اومد ولی نفهمیدم چی گفتن :| 1080 ti problem | [H]ard|Forum
پیوست ها : (با پیوست انجمن نتونستم آپلود کنم )
https://imgurl.ir/uploads/d782565_.jpg
https://imgurl.ir/uploads/b595488_.jpg
https://imgurl.ir/uploads/s191452_.jpg
|
متاسفانه گیگابایت در این انجمن پشتیبانی ندارد . شما بهتره با شرکت آواژنگ تماس بگیرید که گارانتی این محصولات را به عهده دارد .
این هم مشکلی نداره چیز خاصی نیست .
عکسهای حجیم هم قرار ندید . کسی که قصد راهنمایی داره نقره داغ میشه با این حجم عکس
ممنون از پاسخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتیم آواژنگ نیست
ایمانتک هست
در کل سوالم اینه که گرافیکم مشکل سخت افزاری نداره و ظاهریه ایرادش ، آیا ارزش دارد با این شرایط گارانتی در ایران و داستان های اون گرافیکمو که تازه گرفتم بسپارم دست گارانتی یانه؟
و اینکه اول کاری که از جعبه بازش کردم روغنی بوده ، دلیلش چه میتونه باشه ؟؟؟ بک پلیت روغنی بود
ولی خب میترسم rgb در آینده بسوزه 😭
بازم ممنون
اصلا چیز خاصی نیست که گارانتی قبول کنه . فقط به هر دلیل یک مقدار رنگ ریختگی قسمت لوگوست و خرابی RGB LED نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossarde برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقدام خاصی باید انجام بدم و راه تعمیر ساده ای داره ؟
احتمالا در آینده دچار ایراد نمی شه؟
و دلیلش چیه که این اتفاق افتاده؟
و همچنین اینکه چرا بک پلیت دستگاه روغنی بوده ؟ از نظر آک بودن صد در صد مطمئن ام که نو خریداری شده
یه ذره حساسیتم نسبت به کالای کامپیوتری بالاست :(
ممنون از پاسخگویی
آخرین ویرایش توسط hossarde در تاریخ 19-05-19 انجام شده است
اصلا نیاز به کار خاصی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossarde برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم مربوط به LED RGB نیست . یک کم پوسته رنگ لوگو رفته و چیز خاصی نیست نیاز به اقدام خاصی داشته باشه .
حساسیت به این حد خوب نیست تو هر چیزی
hossarde (19-05-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks