مدل دستگاهتون چیه ؟ مطمئنی دوال گرافیک نیست ؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک لپ تاپ بنده r8 m350dx 2gb هست که روی بنده ی خوده دستگاه نوشته شده
با نرم افزار اسم گرافیکو r5 m330 نشون میده
دلیل این چیه؟
عوض کردن گرافیکو؟
لازم به ذکره یک بار گارانتی رفته
ولی قبل از این داستان بنده چک نکرده بودم این موضوع رو.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Aaron Swartz (25-05-16), pulad (25-05-16)
دوال هست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 گیگ r7 داره
و قرار 2 گیگ r8 داشته باشه
مدل لپ تاپ : asus k555dg
2 تا عکس اپ کردم ممنون میشم نگاه کنین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-05-16), pulad (25-05-16)
به همه ی این تفاضیل چرا r8 رو نشون نمیده؟
و بجاش r8 330m نشون میده؟
R5 330 منظورتون هست . اون گرافیک دومR7 فقط موقع گیم سویچ میشه به اون گرافیک در حالت عادی از R5 استفاده میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pulad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (28-05-16), pulad (25-05-16)
|
از r7 در حالت عادی استفاده میشه و موقع گیم از r5 استفاده میکنه
که با توجه که کافیک لپ تاپ من باید از گرافیک r8 m 350dx 2gb استفاده کنه نه از r5
من میخوام بدونم چرا داره r5 نشون میده به من در صورتی که گرافیک اصلی لپ تاپ بنده r8 است
این مدل خیلی جالبه فقط توی چند سایت ایرنی فقط وجود داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pulad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد رو باید با شرکت گارانتی کننده محصول بپرسی . ولی مطمئن باشید گرافیک دوم این مدل R7 هست نه R8
Aaron Swartz (28-05-16), pulad (25-05-16)
پشتیبانی اسوس مدلو تایید کرده
ممنون از وقتی که گزاشتی دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-05-16)
نمونه بین المللیش این هست :
https://www.asus.com/Notebooks/X555DG/specifications/
درایورها را از سایت اسوس بگیرید و نصب کنید . این درایورها هم با DDU پاک کنید
https://www.asus.com/Notebooks/X555D...Desk_Download/
Aaron Swartz (28-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks