مثلا این دوتا رو پیشنهاد داده که قیمتهاشون رو هم نمیدوم!!!!!!!!!!!!!!!
GP530A-ES
GP530A-EU+
متاسفانه چاره ای ندارم جز اینکه باز هم مزاحم شما بشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مدل کولر مستر رو که فرمودید رو یادداشت کردم، اگر ممکنه چندمدل دیگر نیز برام بنویسید که تصمیم گرفتم از مغازه های نزدیک منزل خرید کنم
کیفیت فوق العاده نمیخوام، چون حداکثر این سیستم برام 2سال دیگه بیشتر قرار نیست کار کنه و ان شاءالله میخوام قوی تر ببندم... ازطرفی سیستم فعلی هم پاورش یک پاور Next حدود سی تومنیه که 4ساله عالی کار میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطف و کمک های شما.
مزاحمت و سوالات مکرر بنده رو ببخشید.
- - - Updated - - -
راستی حسابگر سایت گرین که پاور پیشنهاد میده قابل اعتماده؟!
مصرف رو نزدیک 490 وات حساب کرده
مثلا این دوتا رو پیشنهاد داده که قیمتهاشون رو هم نمیدوم!!!!!!!!!!!!!!!
GP530A-ES
GP530A-EU+
|
مراکز کامپیوتر گرین و کولر مستر را موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط introvert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
450 کافیه . بیشتر از این سیستمتون لازم نیست .
Enermax NAXN (Tomahawk II) 450W
introvert (27-04-16)
بسیار عالی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال جدیدم! خیلی ضروری و حاد نیست اگر وقت داشتید پاسخ بدید
با اجازه تون کمی قصد یادگیری این موارد مربوط به پاور رو دارم
الان چه ملاک هایی باعث میشه مثلا فلان پاور 140تومنی برند مثل گرین یا...، خوب و مناسب نباشه؟! یعنی چیجوری تشخیص میدهید؟!
الان چندساله این پاور نکست 40تومنی هم ماشاءالله کار میکنه و کم نمیاره!!!!(البته هرچند میدانم خیلی این پاورها پایدار نیستند اما ظاهرا خوب کارمیکنند)
حالا سیستم جدید هم تنها گرافیک ش ذره ای قوی تر شده وگرنه اجزای دیگر همان قبلیست، اگر پاور فعلی یک کابل 6پین داشت از همین نکست بهره میبردم و کشش و توان ساپورت گرافیک جدید رو به احتمال 99درصد داره حالا اگر علتهای خرید یک پاور عالی رو بجای یک پاور متوسط (نه حد ضعیف مثل فعلی) رو کمی برای من هم شرح بدید بسیار ممنون میشم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط introvert در تاریخ 28-04-16 انجام شده است
SajjadKhati (28-04-16)
بااینکه تخصص و علم شما مشهوده و حجته برای عمل بنده اما علت اینکه کمی شک دارم اینه که مطالب و راهنمایی های سایت گرین و مطالب بقیه رو خوندم سردرگم هستم!
مثلا گرین میگه برای سیستم های غیرحرفه ای و معمولی(مثل این سیستم فعلی ما) از 430ها استفاده کنید.
مثلا این مدلها هم هستن ولی متوجه فرق کیفیت شون با بقیه مدلها نمیشم! :|
GP480A-EU
GP480A-SP
GP480A-ES
GP430A_ES
آخرین ویرایش توسط introvert در تاریخ 28-04-16 انجام شده است
SajjadKhati (28-04-16)
منم نظرمو بگم
همونطور که استاد امید گفت ، 450 وات کاملا کافی هه
ولی اگه بخوای در آینده سیستمت رو عوض کنی ، 500 وات گزینه ی بهتری هه برای ارتقاء
درست میفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصراری برای بیش از 450 ندارم،همین طوری مدلها رو نوشتم که 480 نیز جزئشون بود
چون گفتم شاید مغازه هایی که میرم 450 نداشته باشند و مجبور شم 480 بخرم
همین امروزظهر فقط فرصت خرید دارم و نمیتونم خیلی شهر رو بگردم برای یک مدل خاص پاور!
متاسفانه حجم درسها زیاده و مشکلات و سردرگمی من هم بااین قطعات بیشتر!
ممنون از شما و برادر امید که باصبر و حوصله، سوالات مکرر و زیاد بنده رو پاسخ دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (28-04-16)
متاسفانه پرسیدم 450 توی بازار مشهد نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
480 و 430 دارن!
مثلا این مدل رو هم داشتن
Cooler Master Elite 460W PSU
SajjadKhati (28-04-16)
|
الایت بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط introvert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
introvert (28-04-16), SajjadKhati (28-04-16)
سلام دوست عزیز
توی همین سایت قسمت توضیحاتی که در مورد کارت گرافیک مناسب بر حسب قیمت زده بود نوشته بود که "برای تامین برق کارت گرافیک به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از کانکتور تبدیل برق استفاده نکنید چون به کارت گرافیک شما آسیب می زنه و ... "
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
توی همین سایت قسمت توضیحاتی که در مورد کارت گرافیک مناسب بر حسب قیمت زده بود نوشته بود که "برای تامین برق کارت گرافیک به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از کانکتور تبدیل برق استفاده نکنید چون به کارت گرافیک شما آسیب می زنه و ... "
introvert (28-04-16), SajjadKhati (28-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks