من فکر می کنم ایراد از کارت شماست من هم از همین برند یه 4850 خریده بودم که البته همان روز که نصب کردم همان روز هم پس دادم به نظر من که کارت شما تقلبی مشکل از برند نیست مشکل از شرکت وارد کننده است شما به این عکس نگاه کنید عکس کارت شما از سایت سازنده اون
همانطور که می بینید هم شکل فن و هم نوع چوکه های کارت با هم فرق داره ضمن اینکه کارت شما ظاهرا اصلا پل کراسفایر نداره در صورتی که کارت اصلی دو تا پل کراسفایر داره من کارت 4850 رو فقط به خاطر این که کارت با عکسش توی سایت اصلی فرق داشت و بعد نصب هم بازی GTI IV بد تر از یه 4670 برند سافایر اجرا کرد همون روز پس دادم شاید بگید این شرکت با این چیپ ممکن چندیدن مدل تولید کرده باشه اما من فکر می کنم وقتی سایت اصلی صفحه ای داره که تمامی مدل ها رو با عکس کارتن و غیره اونهم در زاویه و اندازه ای که تمام مشخصات ظاهری به خوبی دیده بشه توی سایت اصلیش قرار می ده غرض اصلیش جلوگیری از همین تغلب هاست من جای شما باشم کارت رو می برم گارنتی تفاوت هاش با کارت اصلی بهشون می گم ببینم اونها چه جوابی دارند . اینم لینک صفحه ای که می گم عکس تمام مدل ها هست برای مطمئن شدن از اصل ماجرا میشه با شرکت سازنده هم مکاتبه کرد

Bookmarks