من چون خودم با HDMI کار نکردم برای همین با کمی احتیاط جواب می دم تا انجایکه می دونم رابط HDMI چندان ربطی به کیفیت تصویر نداره مزیت این رابط این که صوت و تصویر با هم انتقال میده و به جای اون کابل های چند سر AV شما از سیم یک تکه و باریک تر استفاده می کنید برای همین حتی اگر کارت رو با رابط هم به مانیتور وصل کنید باز باید ارتباط صدا رو از مادر برد با کابل S/PDIF به کارت گرافیک تون ایجاد کنید تا خروجی HDMI کارت گرافیک شما بتونه هم صدا و هم تصویر رو انتقال بده وقتی این ارتباط از داخل کیس بین مادربرد و کارت گرافیک نباشه هیچ وقت صدا از کارت گرافیک شما خارج نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط camry برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اینجا یه سئوال برای من هست این که چرا قبل از نصب درایور کارت شما می گید این رابط کار می کرده اینکه قبل از نصب درایور کارت گرافیکی تصویر به شما بده حتی با رابط HDMI چندان عجیب نیست اما شما مطمئن هستین صدا هم داشتین اون مو قع و اگر صدا هم داشتین از مانیتور شما خارج می شده یا احیانا از اسپیکر های کامپوتر شما.

Bookmarks