عزیز توی ویندوز تصویر ندارید یا از اول تصویر ندارید ؟

این ۲ بحث کاملا جداست

اگر توی ویندوز تصویر نمیده احتمالا مونیتور رو درست نمیتونه دیتکت کنه یا اینکه مونیتور یه مشکلی پیدا کرده و توی اون رزولیشن یا هرتز نمیتونه تصویر بده

یا safe mode بالا بیارید سیستم رو رزولیشن رو تنظیم کنید حله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل من هم همینه برای مانیتور LCD که از اول اصلا هیچ تصویری نمیده برای مانتور CRT تصویر بالا اومدن سیستم رو میده از این جا به بعد من 2 تا ویندوز دارم داخل ویندوزی که درایور کارت نصبه اگر بخوام برم تصویر دیگه نمیده و سیاه میشه داخل ویندوزی که درایور نصب نکردم بخوام برم داخل ویندوز هم میره اما تا وقتی کار میکنه که درایوری نصب نکنم برای کارت .

من می دونم که کارت مورد داره اما می خوام یه توضیح منطقی به صاحبش بدم چیزی که به عقل من میرسه این که کارت یه جورایی نیم سوز شده و چون مانتور LCD توی رزولوشن خاصی کار میکنه یا وقتی درایور نصب میکنم برای کارت توی مانتور CRT کارت بخاطر نصب درایور با تمام توانش کار می کنه اما چون نیم سوز شده از کار می افته نمی دونم این توضیح منطقی هست یا نه خود منو که چندان قانع نمی کنه یکی نیست به این کارت گرافیک بگه اخه پدر سوخته خراب هم میشی مثل ادم خراب شو کلا تصویر نده دیگه .