ویندوز دستکاری نشده باشه این مشکلات رو نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ویندوز رو عوض کردم ولی باز همین اررور رو میده چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
/\/\oha/\/\aD. Di/\/ar\/anD
ویندوز دستکاری نشده باشه این مشکلات رو نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
ای بابا پدرم درومد دیگه فک نکنم دستکاری شده باشه اخه ممکنه از اپدیت نبودن درایور ها باشه؟؟ اخه بعد نصب درایور ها میره واس چک کردن اپدیت بعد این اررور رو میده unable to connect to Nvidia
روش برطرف کردن این خطابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://joshmccarty.com/2014/02/fix-...y-later-error/
شما میگی خطا temp میده . اما این خطا چیز دیگری هست . فایل ستاپ رو اجرا کنید نباید مشکلی باشه .
مشخصات سیستم رو بنویسید .بهتر بود به کسی که براتون اسمبل کرد میگفتید براتون درایور ها رو نصب کنه . اینطور به نظر میرسه مشکل دارید تو نصب درایورها .
m.dinarvand (22-11-15)
خطای temp ک مال دیروز بود امروز ک ویندوز عوض کردم کامل نصب میشه مشکلی هم نداره ولی باز این اررور رو میده چرا واس چک کردن اپدیت ب Nvidia وصل نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آینه خودتون پیشنهاد کردین
اگر نصب میشه . نباید هم به nvidia وصل بشه چون nvidia سالهاست جلوی ip ایران رو بسته درایورها رو باید دستی دانلود و اپدیت کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
|
چطوری ؟میشه راهنمایی کنی؟؟؟؟
درایور مناسب رو بر اساس نوع کارت گرافیک رو از این سایت میتونی دانلود کنی . سرویس اپدیت nvidia تو ایران کار نمیکنه چون ایران رو تحریم کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخهی 358.87 - سری 400 تا 900 - ویندوز ویستا، 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 288 مگابایت
m.dinarvand (22-11-15)
با سیستم ک کلیک میکنم رو این لینک ک دادی eset بلوک میکنه پیج رو با گوشی دارم دانلود میکنم بینم چی میکنم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون به خاطر گذاشتن نسخه کرک شده eset هست . فایل مشکلی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.dinarvand (22-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks