درایور کارت گرافیک لپتاپ رو اپدیت کنید . ازچه پلیری استفاده میکنی ؟
با عرض سلام و شرمنده ک بازم سوال میپرسم.
من ی مانیتور asus VS239H خریدم برای وصل کردن به لپ تاپم.
کارت گرافیک لپ تاپم 630M هستش و با کابل HDMI وصل کردم.
الان ک باهاش فیلم میبینم (فیلم 1080 و کمتر ) حس میکنم لگ داره. در واقع ی جوریه .
نمیدونم عادیه یا به خاطر 23 اینچ بودنش هست.جایی خوندم IPS ها سرعت پاسخگوییشون پایینه و شاید کم بیارن و ... .
نمیدونم الان مشکل از کارت گرافیکه ! مانیتور یا چیه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
وسپاس .
|
aezvenoos (19-11-15)
گرافیک آخرین ورژن هست .
از pot player .
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو دانلود و نصب کنید . نتیجه رو اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aezvenoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SPlayer 3.7 Build 2437 + Portable
با این برنامه خیلی بده ک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی عکس معلومه :
بالایی SPlayer هستش
پایینی PotPlayer
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
در هر دو حالت تقریبا مشکل همینی هست ک توی عکس میبینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورتون چه نسخه ای نصب هست . توی تنظیمات nvidia panel پلیر مورد استفاده رو بگذاری روی حالت high performanceبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aezvenoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور 358.91
روی high performance هستش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks