شرمنده دیر شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم این مشکل تنها مشکل شما نیست بلکه این مشکلات را خیلی ها دارند . نمونه اش هم اینجا ها میتونی ببینی :
http://forums.worldofwarcraft.com/th...57298661&sid=1
در اکثر جاهای متاسفانه نتونستند مشکل را حل کنند اما راه حل هایی که به نظر میرسه را میگم تست باید بکنید تک تک ببینید کدوم حل میکنه :
1- Vista 64 نصب کن و تست کن .
2- توی بازی Refresh Rate را بیار پایین بگذار مثلاً 60HZ
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
آقا شهریار خیلی ممنون از جواب شما.
کارت من هم XFX 8600GT هست. کلا انگار این کارتها با ویستا دل خوشی ندارند. البته مشکل من به این حادی نیست ولی قبلا 2 یا 3 باری به این مشکل بر خورده بودم. حتی درایور جدید کارت گرافیک رو از خود XFX میگیرم و نصب که میکنم آخرش این پیغام رو میده که در عملیات نصب نقصی به وجود آمده و عملیات نصب کامل نشده و لطفا بعدا مجددا سعی کنید و جالب تر اینکه بعد از Restart شدن سیستم درایور کارت گرافیک به خوبی کار میکنه و محیط ویستا به حالت Aero برگشته و بازی ها بدون مشکل اجرا می شوند.
جالبتر اینکه بر روی جعبه این کارت لوگوی Certified For Windows Vista زده شده!
به هر حال ممنون از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (29-01-10)
|
بالاخره ادمین تشریف آورد !
والا شهریار جان من سی پی یوم 32 بیتی هستش ها تا حالا 64 بیتی نصب نکردم :دی
ولی توی لینوکس اووبونوو هم ریختم نشد !
یعنی این کارت گرافیکمون ... ؟!
بابات لینکتام واقعا ممنون ببینم خود بیلیزارد جواب داده یا نه . همیشه فروم های بازی بهترین جا برای حل مشکل هست البته بعد فروم های سخت افزاری
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
ripek (29-01-10)
حجت جان شما توی همین Vista 32 بیت Refresh Rate ویندوز و بازی هر دو را روی 60 هرتز بگذار و خبرش را بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
ripek (29-01-10)
بازم استند بای شد
نسخه اروپایی رو خریدم بازم مشکل داشت توی اوبونتو و مندریوا هم مشکل داره . یکی نیست کمکمون کنه ؟
ripek (29-01-10)
مانتیورت را به یک مادربرد جدید تر عوض کن ببین درست میشه ؟ کلاً سعی کن بازی را با همین تنظیمات روی سیستم های دیگه تست کنی . معمولاً روی سیستم های 64 بیتی درست میشه که شما پردازنده ات ساپورت نمیکنه .
ببین حجت جان WoW توی این نسخه یکسری تغییرات گرافیکی پیدا کرده که همچین مشکلی را ایجاد میکنه و تنها برای تو برای خیلی های دیگه هم ایجاد کرده اما از اون جایی که من WOW بازی نکردم تا حالا و دقت نکردم تا حالا به این قضیه . در نتیجه نمیتونم بگم مشکل دقیق کجاست چراکه بازی نکردم . برای همین هر چی هست را باید تست کنید تا ببینید کجا مشکل حل میشه .
و آن جا "انسانیت" است ..
ripek (29-01-10)
یکی میگفت سی پی یوم میکشه بذار برم 64 بیتی بخرم ببینم چی میشه !
مانیتورم وصل میکنم به لپتاب نتیجه رو میگم
ripek (29-01-10)
|
------
:D میدونم تاپیک چند سال پیشه ... مشکل توی WOW ظاهرا با Switch به Windowed Mode و فایل Config حل شده . (به غیر از بعضی جا ها که استند بای میشه)
اما الان توی بازی های دیگه مشکل داره .
چند هفته پیش COD MW 2 رو خریده بودم . تا مرحله 3 تا مونده به آخرش مشکل نداشت یهو از اونجا شروع شد دوباره . حالا به زور تمومش کردم اون هیچ .
الان بعد چند سال اومدم COD MW 1 رو آنلاین برم اول گفتم یه بار Signle Player برم که یادم بیاد چی به چیه که دیدم همون مشکل هستش .
والا نمیدونم چیه مادربوردو که پست اول گفتم اینا چهار تا اسلات رم داره منم دو تا کینگستون 1 گیگ دارم . هر چی اسلاتا رو عوض کردم نشد.
---
btw
مشکل از مانیتور نیست چند ماه پیش سر مشکل Wow مونیتور بردم وصل کردم به لپتاب کار کرد so .. :D
اما موضوع اینه . وقتی که استند بای میشه کرش میشه کلا یعنی مثلا وقتی تو باز در حال شلیک هستی همون صدا کشیده میشه انگار سوزنش گیر کرده اینطوری :
ترررررررررر :دی
اما گاهی اوقاتم نه بازی کرش میشه اما اینطوری صدا نمیده . نمیدونم دقیقا COD 4 هم بردم Windowed Mode اونم درست نشد.
یکی از دوستان میگفت این کارت گرافیکت برای مونیتور خیلی قویه . منم میتونم مونیتورو عوض کنم اما وقتی کرش میشه .. :-S
اگه رفرش ریت بود دیگه چرا کرش میشه ...
ripek (29-01-10)
ممنون جواب دادید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks