با نرم افزار CPUID HWMonitorPro هم تست کنید نتیجه رو اعلام کنید
سلام
دو روزه این کارت گرافیکو خریدم msi gtx 560 ti hawk رو جعبش نوشته دماش باید 68 باشه برای من تو بازی ها مثلا crysis 2 تا 95 هم میره که خیلی زیاده!!!چی کار باید بکنم؟خراب میشه تو این دما درسته؟تو یه فروم دیگه پرسیدم دمای خونه و کیس خوبه(کیس گرین 4 تا فن 12 دو تا هم خودم گذاشتم الان کاور بقل 4 تا فن داره یه دونه جلو داره یه دونم هم عقب حتی در کیس رو هم باز گذاشتم فرقی نکرد!) با نرم افزار تو خود سی دیش بود اینطوری نشون میده دماها رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید چی کار کنم کارت خرابه؟!ببرم گارانتی؟راستی فنش هم تا 100% هم میبرم باز همینه دماها!آخرین درایورم دانلود کردم فرقی نکرد!می خواستم 6950 بگیرم گفتن این بهتره و خیلی دماش خوبه و اورکلاک شده و ... !!! گارانتیشم ماتریسه فکر کنم
کمک کنین!!:crying:
|
با نرم افزار CPUID HWMonitorPro هم تست کنید نتیجه رو اعلام کنید
فرقی نداره اونم بالا نشون میده 80-90 بعد gpu z هم همینا رو نشون میده
این دما زیاد نیست و تا 105 هم تو سایت انویدیا برا کارتا ذکر شده
زیاد نگران نباشید.
البته اگه مهارت لازم رو دارین یه دور خمیر سیلیکون سینکو عوض کنید شاید بهتر بشه
آخرین ویرایش توسط amin69r در تاریخ 19-11-11 انجام شده است
mohsen540 (19-11-11)
بابا خیلی زیاده برای این کارت ! مدل ریفرنسش 85 هست اینم تو سایتها و رو جعبش زده 68 حالا بگی نه دیگه زیادش فصل سرما هم هستیم 75 نه دیگه 95!!!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen540 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه دما خیلی بالاست .
با گارانتی تماس بگیرین و یه جوری بهشون بقبولونین که باید یه فکری به حال این کارت بکنن.
Rezasam1 (20-11-11)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks