سلام به نظر من نديده از راه دور ميشه گفت مشكلي نداره -واسه اينكه اطلاعاتتون تكميل بشه و كامل وروزه شك دار نگيرين زنگ بزنين ماتريس
بهترين راه اينه
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان شهر سخت افزار ، بنده دیروز یه 770 lightining خریدم. 1.660000
بعد از نصب کارت در محیط bios یا خارج از ویندوز یا حتی وقتی درایور nvida نصب نیست دور فن ها فوقولاده بالا هستش مثلا در حد 70%.
میخواستم بدونم این طبیعی هست؟ یا مشکل داره کارت؟
وقتی که وارد ویندوز میشم کاملا فن کنترلر کارت طبیعی عمل میکنه.
خوب معمولا کارت های حرفه ای موقع استارت یه لحضه با دور بالا به صورت یه چک کوتاه مدت دور فن بالا هستش ولی این تمام مدت که خارج از ویندوز هستم سرعت فن بالا هستش.
دوستان راهنمایی بفرمایید.
آخرین ویرایش توسط no.one در تاریخ 01-12-13 انجام شده است
|
سلام به نظر من نديده از راه دور ميشه گفت مشكلي نداره -واسه اينكه اطلاعاتتون تكميل بشه و كامل وروزه شك دار نگيرين زنگ بزنين ماتريس
بهترين راه اينه
*MoJtAbA* (01-12-13)
مادربردو سی پی یو رو می فرمایید
این مشکلات معمولا با عرض نسل هاس جدید گرافیک رو مادربردهایی که برا نسلهای قبل هستن به وجود میاد که طبیعی هست
یادمه سری 5000 که اومده بود تازه یه 5770 خریدم که انداختم رو سیستمی که 2 سال پیشش جمع کرده بود و یادم وقت روشن شدن تا 10 ثانیه یه سری سکته های عجیبی می زد سیستم و بعد روشن می شد یادم گیگا با آپدیت بایوس برای مادربرد این مشکلی که مادربردم با سری 5000 داشت رو برطرف کرد
شما هم اگر مادربرد و سی پی یوتون جدید نیست
اول یه آپدیت نید بایوس رو اگر حل شد که فبها در غیر این صورت باز هم جای نگرانی دور بالای فن به علت اینکه کارت تا ورود به وبندوز قابل شناسایی نیست برای برد و دور فنها بالا نگه داشته می شه تا مشکلی برای کارت پیش نیاد و پس از سناسایی کارت توسط ویندوز دور فن ها به طور خودکار تنظیم شده و به دور طبیعی باز می گردد
اگر هم ویندوز رو عوض کنید در هنگام پروسه نصب 100% یا دور فن می ره بالا و یا دما کارت به قدری می ره بالا که حتی نمی شه به پایپهاش دست زد چه برسه به برد
بنده خودم کارت لایت داشتم داشتم دچار همین مشکل بود ولی در حقیقت مشکل خاصی نیست که جای نگرانی داشته باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks