فن cpu رو باز کرده و دوباره ببندید . اتصالات پاور بر روی برد هم بررسی کنید .
سلام به همه اساتید
اقا کیس من وقتی روشن میکنم روشن میشه اما تصویر رو مانیتور نمیاد...
رو دو تا مانیتور تست کردم...مشکل از مانیتور نبود...ممکنه از کارت گرافیکم باشه؟؟؟
قبلا خوب کار میکرد...وقتی بازش کردم و گردگیری کردم اینطوری شد...
در ضمن کیس بعد چند ثانیه روشن بودن خودش خاموش میشه...
لطفا اگه کسی راه حلی داره ارئه کنه...
|
alksdj (01-02-15)
مطمئنید گرافیک بعد از تمیز کردن به طور کامل در درگاه pci ممکن کامل داخل نرفته باشه
اونا درستن...
هر دو رو چک کردم....
اینطوری نمیشه نظر داد . باید قطعات باز بشه و دوباره بسته بشه . احتمالا زیاد موقع تمیزکردن به یکی از قطعات آسیب زدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (01-02-15)
آخه قبلا هم اینکارو کردم این اولین باره که همچین اتفاقی میوفته...به ظر خودم که گرافیک مشکل پیدا کرده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قرار نیست همیشه مشکل پیش بیاد . فقط میزان دقت احتمال خرابی رو کم میکنه . شما باید با قطعات جایگزین تست کنی تا به نتیجه بررسی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks