شما که اینهمه زحمت کشیدی خوب بیا مانیتور و کارت گرافیکی را بردار برو روی کامپیوتر دوست و آشنایی جدا جدا یک تست بزن ببین باز هم این مشکل هستش
شما که اینهمه زحمت کشیدی خوب بیا مانیتور و کارت گرافیکی را بردار برو روی کامپیوتر دوست و آشنایی جدا جدا یک تست بزن ببین باز هم این مشکل هستش
|
گرافیکت خروجی HDMI نداره مگه؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره با اون امتحان کن
دوستات سیستم ندارن گرافیک رو ببر رو سیستم اونا امتحان کن
به نظره من از مین برده (عدم سازگاری با گرافیک)
چرا hdmi داره اما مانیتورم نداره ! حالا برم با lcd خونمون تستش کنم ببینم چی میشه
از کجا بفهم به چه مینی میخوره این گرافیک ؟
هر Mainboard که یک سوکت PCIEx X16 داشته باشه این گرافیک بهش میخوره .
اقا من با hdmi کامپیوتر رو به lcd خونمون وصل کردم ، مشکلش حل شد ! یعنی از مانیتوره ! ولی خوب این چه مشکلیه !؟! باید بفرستم نمایندگی ؟تو ویندوز مانیتورم رو نشناخته ، درایوری چیزی نیست واسش ؟ شاید اپدیت مانیتور درستش کنه ! یا به خاطر این کابله ؟ hdmi نمیخوره مانیتورم رفتم تبدیل hdmi به dvi بگیرم پیدا نکردم
بینم با DVI روی مانیتور خونتون امتحان کن اگه اونم سالم بود .مانیتورت را بفرست برای گارانتی
اگه گفتنم درسته مشکلی نداره زیر بار نرو یک مقدار سرو صدا کن تا یک فکری به حالش بکنن.
یه تبدیل دی وی آی به اچ دی بگیر احتمال داره حل بشه باید گرافیکت همراش باشها یه بار چک کن
|
فعلا که گیرم نیومده ! منظورت اینه که گرافیکم پورت Hdmi داشته باشه ؟ داره، همونطوری به ال سی دیمون وصلش کردم ! خدا کنه با hdmi حل شه ، حوصله ندارم بفرستم نمایندگی
نه داخل کارتون گرافیک رو چک کن باید تبدیل داشته باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks