سلام
من یک کارت گرافیک دارم
یک بایوس اشتباهی روش نصب کردم
از بایوس قبلیم بک آپ دارم اما مشکل اینه وقتی میخوام بایوس قبلی رو فلش کنم صفحه قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد چکار کنم؟
سلام
من یک کارت گرافیک دارم
یک بایوس اشتباهی روش نصب کردم
از بایوس قبلیم بک آپ دارم اما مشکل اینه وقتی میخوام بایوس قبلی رو فلش کنم صفحه قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد چکار کنم؟
|
Aaron Swartz (07-04-16), Norton_Sec (07-04-16)
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از دستور
nvflash64 bios name.rom
استفاده میکنم(سیستم 64 بیتیه ویندوزش)
میشه دستور سوئیچ فورس رو بهم بگید
اون پروگرامر چی هستش حالا؟
Aaron Swartz (07-04-16), Norton_Sec (07-04-16)
خب ظاهرا باید با دستگاه درست شه اونم همونجوری بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-04-16), amirpcp30 (07-04-16)
|
سلام دوست عزیز
موردی که دوستمون گفتند رو چک کنید انشاالله که حل میشه اما نشد این موردی که میگم رو اگه مقدوره یک تست بزنید
اگه سیستمتون دو تا pci e داره یک گرافیک از کسی قرض بگیرید بعد با اون بیایید بالا و این یکی رو بکاپشو فلش کنید
اینکه اشتباهی زدید و میاد بالا هم جای تعجب داره و اتفاقا در حالت عادی اگه بایوس کارت دیگه ای رو بخوایید بزنید فلش نمیکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-04-16), Norton_Sec (09-04-16)
1 pcie داره و یک گرافیک دیگه هم دارم به اسم geforce 9500 که اون هم خودش داستان دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با geforce 9500 هستم این رو گذاشتم و دیگه نرفتم سراغ اون 640 که خرابش کردم به نظرت الان بزارمش جای 9500 میشه فلش کنم؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Norton_Sec برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای این 9500 بزارید که میشه مثل قبل ، اگه دوستانتون یک سیستمی داره که دو pci e داره میتونید گرافیک خودتون رو بزارید به عنوان دوم و تست کنید
این مورد که دوستمون گفتند رو حتما چک کنید
nvflash -f -5 -6 BIOS.romبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Norton_Sec (09-04-16)
از چه ورژنی استفاده کنم(از کدوم ورژن nvflash)آخه این ورژن 5 این دستور ها رو نمیشناسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی حتما توی MSDOS باید باشم آخه من از طریق ویندوز فلش میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks