سلام دوستان چند وقتیه توی بازی که هستم یهو گیر میکنه بازی بعدصفحه سیاه میشه و مینویسه entering power saving mode shortly مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان چند وقتیه توی بازی که هستم یهو گیر میکنه بازی بعدصفحه سیاه میشه و مینویسه entering power saving mode shortly مشکل از چی میتونه باشه؟
|
از خیلی موارد میتونه باشه . ابتدا باید گرافیک و سپس پاور تست بشه در مرحله بعد مادربردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lomidl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با قطعات سالم مرحله به مرحله تست بشه
اهان یه گرافیک صحبت کردم میخوام عوضش کنم اوکی شد که هیچ اوکی نشد پس از پاور بعدش مادر برد ؟
یه نکته به بدنه کیس هم برق پخش میشه نمیدونم از کجا ایراد از اونم میتونه باشه؟
اون تو کیس ها هست . نمیتونه باعث این مشکل بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lomidl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهش باید یک سیم را به یکی از پیچ های پاور ببندید و یک سر دیگش رو به یک فلز رنگ نشده مثل بدنه شوفاژ یا هر وسیله دیگه متصل کنید
ممنون بابت پاسختون
دکمه تشکر برای همین هست . خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lomidl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (05-01-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks