ممنون از راهنمايي پاور قبلي گرين 500 وات بود رفتم 685 وات مخصوص گيم گرفتم از اين 80 پلاس ها هستش.
شما گفتيد خمیر سیلیکون مگه كارت گرافيك هم مثل سي پي يو داره؟؟؟ اگه داره چه جوري بايد تميز كرد؟؟؟؟
vpu recove قبلا خاموش كردم بازم حل نشد
يه چيزه ديگه من الان يادم افتاد من وقتي وي پي ان فعال ميكنم وميرم اينترنت اين مشكل از اون موقع شروع ميشه ؟؟؟؟ برنامه ي هست بش باهاش ارتباط كارت گرافيك رو با اينترنت قطع كن چون مودم من هميشه روشنه
پاوره قبلیتون هم برایه این گرافیک کاملآ مناسب بودا ، لازم نبود عوضش کنید ، ولی بازم خوب کاری کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر سیلیکون هم رویه gpu کارت می ریزن و شما باید هیت سینکه کارتو با فن در بیاری تا gpu پدیدار بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، بعدش با یه دستمال کاغذی ، آروم خمیر قبلی رو پاک می کنی و خمیر جدید می زنی ، عینه cpu .
راستش در مورده اون برنامه هم من نمی دونم برنامه ایی هستش یا نه ولی تویه نت سرچ می کنم و اگه چیزی پیدا کردم براتون می ذارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید