سلام
ازسال ۷۸ تابه حال این سومین مانیتوره که دارم استفاده میکنم هرسه هم ال جی ،اولی ال جی سیترون بود که بعد ازسه سال استفاده مداوم، گوشه نمایشگر رنگها به صورت مواج بهم مییریخت‌،ابتدا،اندک بود وقابل‌تحمل‌‌یواش‌یواش‌ یدان‌ بهم ریختگی رنگها بیشتر شد,تعمیر کردم اونموقع پانزده هزارتومان دادم اماهیچ فایده ای نداشت شروع کردم به اپدیت درایور ونصب اون وتنظیمات، افاقه نکرد،سال ۷۸ خریده بودم ۲۳۵هزار،بفکرتعویض افتادم،بازا‌رفلت‌داغ‌بو ‌عوض‌کردم‌باآل‌جی‌فلت ۷۰۰‌پی‌،مبلغ‌صدهزار‌سر ادم‌اونم‌باهزار‌خواهش‌ تمنا، قیمت نو فلت
۱۷۰ بود سال ۸۱ یا۸۲ بود، مانیتور ال جی عمر مفیدش ۳۰۰۰۰هزاساعته که درقسمت منو باتغیرزبان به زبان کره قابل مشاهده هست وخیلی مواظب بودم ۳۰۰۰۰ ساعت سپری نشه اما ۲یا۳هزار مونده بود رنگها بهم ریخت اوائل یه ضربه توسرش میزدم گاهی اتفاقی، موقتا درست میشد اما اعصاب نذاشته بود بردم واسه تعمیرباگرفتن سی هزار تومان اونم سال ۸۸​یا ۸۹تعمیرش کردم واقعا طرف توکارش خبره بود وخوب تعمیرکرد با تضمین یک سال بلافاصله مانیتور وجمعش کردم
واسه زاپاس کنارگذاشتم,یه ال جی ۲۲خریدم واون موقع چقدر قیمتا مناسب بود ۱۷اینچ ال سی دی به ۱۱۰ هزار هم رسید ،درد سرت ندم دراین مدت به این نتیجه رسیدم
چند قطعه هست که قبل ازاتمام گارانتی اگربروز شه دردسرو خسارت کمتری متوجه مون میشه ،یکیش مانیتوره زیاده گوئی منوببخشید