سلام دوستان گرامي
ميخواستم بدونم آيا روشي نرم افزاري براي ترميم پيكسل هاي از دست رفته مانيتورهاي LCD وجود داره يا نه ؟
ممنون ميشم كه اطلاعاتتون در اين زمينه رو در اختيار من و ديگر دوستان قرار بدين .
سلام دوستان گرامي
ميخواستم بدونم آيا روشي نرم افزاري براي ترميم پيكسل هاي از دست رفته مانيتورهاي LCD وجود داره يا نه ؟
ممنون ميشم كه اطلاعاتتون در اين زمينه رو در اختيار من و ديگر دوستان قرار بدين .
آخرین ویرایش توسط vixen357ka در تاریخ 02-07-08 انجام شده است
|
اگر یک پیکسل از آن از بین برود نه تنها ترمیم نشده بلکه احتمال بیشتر شدن پیکسل های معیوب نیز وجود داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . بنابراین کارشناسان رایانه توصیه می کنند حتمآ مراقب باشید تا همه ی پیکسل های صفحه نمایش سالم باشند..در غیر اینصورت هیچ راهی برای ترمیم وجود ندارد ( پیشگیری مقدم بر درمان است)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با تشکر
مثلا من الان دیدم که یک پیکسل سوخته حالا چه اقداماتی باید انجتام بدم که تکثیر نشه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما باید اول مشخص کنید که پیکسل مورد نظر سوخته هست یا مرده ؟
پیکسل سوخته معمولا به یکی از سه رنگ آبی و قرمز و سبز (که در واقع همون Sub Pixel ها هستند ) در میاد
پیکسل مرده معمولا همیشه سیاه هست
سپاس
D J V A H I D (19-06-08), Overclocker (22-06-08), Stream (19-06-08)
سلام و تشكر از شما
پيكسل مورد نظر به رنگ قرمز هستش .
الان بايد منتظر تكثيرش باشم !!!؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکم توضیح رو کاملتر می کنم شاید به درد بخوره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا پیکسها از سه Sub-Pixel درست می شوند که بسته به نوع مانیتور می تونند قرمز، آبی یا سبز باشند ( البته در استاندارد RGB وگرنه استانداردهای دیگه هم وجود داره ) حالا اگه مشکلی برای یک پیکسل پیش بیاد به یکی از سه نوع زیر تقسیم می شوند:
Hot Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel با تمام روشنایی ممکن کار می کنند و شما پیکسل رو سفید می بینید. اگه Background رو سیاه انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Dead Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel دائما خاموش هستند و شما پیکسل رو سیاه می بینید. اگه Background رو سفید انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Stuck Pixel: یعنی یک و دو تا از Sub-Pixel ها مشکل دائما روشن یا خاموش بودن رو دارند. شما این پیکسلها رو معمولا به رنگ آبی یا قرمز یا سبز می بینید یا رنگهایی بین این سه رنگ.
Stuck Pixel ها معمولا قابل ترمیم و درست شدن هستند. ( با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند. )
ولی Hot Pixel ها و Dead Pixel ها معمولا قابل درست شدن نیستند.پس شما مشکلتون Stuck Pixel یا همون پیکسل سوخته است. با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند مشکل شما "ممکنه" حل بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vixen357ka برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (16-08-08), Labyrinth (20-06-08), M A H R A D (19-06-08), Overclocker (22-06-08)
|
آرمان جان اینجا گفتند که قابل ترمیم نیستند من هم امتحان کردم ولی درست نشد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چه کنم گارانتی قبول میکنه ؟
اگه درستش نکنم مشکل پیدا نمیکنه یا بعدا تکثیر نمیشه ؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید معمولا قابل ترمیم نیستند ، ولی امتحانش که ضرر نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گارانتی زنگ بزنید و بپرسید
تکثیر پیدا نمیکنه
Overclocker (16-08-08), Stream (06-07-08)
ممنون از الاعات كامل و مفيد .پس شما مشکلتون Stuck Pixel یا همون پیکسل سوخته است. با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند مشکل شما "ممکنه" حل بشه
لطفا يكي دو تا از اين نرم افزارهايي كه فرمودين رو معرفي بفرماييد .
ممنون
JScreenFix از جمله این برنامه هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vixen357ka برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فرمتش طوری هست که باید با یکی از برنامه های مربوط به Java باز بشه (فکر میکنم!)
این رو هم ببینید : http://www.lifehack.org/articles/lif...el-on-lcd.html
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 21-06-08 انجام شده است
Stream (21-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks