پاور سیستمت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مشکل سیاه شدن مانیتور بعد از 5 دقیقه به بالا که وقتی بازی بسته میشه این اتفاق میوفته و مجبورم ریست کنم تا درست بشه
کارت گرافیک 1g 7790 ایسوس و رم 8g هست و هر دو ورژن آخر درایوهای کارت گرافیک امتحان -4-win7-win8-win8.1-32-dd-ccc-whql و V 08.00.0915 کردم و حتی ویندوزهای 8.1 (x32,x64) و ویندوز 7 نصب کردم فایده نداشت
مشکل از چی هست ؟؟
با تشکر
|
پاور سیستمت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرین مدل GP635BUS هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط پس از اجرای یک بازی صفحه سیاه میشه یا در تمامی بازیها این ایراد وجود داره ؟
بازیها را در رزولیشن نتیو مانیتور اجرا میفرمائید یا در تنظیمات بازی رزولیشن صفحه را تغییر میدهید؟
بعد از سیاه شدن صفحه alt+ctrl+delete کار میکند یا خیر؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی آنلاین و نیاز به نصب نداره و 2 سال دارم بازی می کنم و تو درایو به جز c هست بازی های دیگه امتحان نکردم
رزولیشن مانیتور 768*1024 (بهترین) و رزولیشن بازی 768*1360 هست (اونم بهترین)
آخه صفحه سیاه چیزی نشون نمیده که بخوام ببینم چه چیزی از صفحه کیبورد کار میکنه
و از دو کابل که یک کابل مانیتور VGA که پشت کارت گرافیک تبدیل VGA به DVI می خوره و دیگری کابل HDMI امتحان کردم باز فایده نداشت
کارت گرافیک قبلیش که خیلی پایین تر از این مدلی که در بالا گفتم بود این مشکل نداشت
مشکل چی هست ؟؟
با تشکر
nima_hl (13-05-14)
طوری که من حدس میزنم مشکل فلش پلیر هست . نسخه جدید adobe flash player به همراه shockwave رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی صفحه سیاه میشود کلیدهای alt+ctrl را نگه دارید و کلید Delet را بزنید اگر سیستم فریز نرم افزاری کرده باشه یک صفحه به شما نشان داده میشود که از آن میتوانید تسک منیجر را اجرا و نرم افزار فریز شده با ببندید
در مورد رزولیشن صفحه هم متوجه نشدم
اگر رزولیشن مانیتور شما 1024*768 باشد نمیتوانید بازیها را در رزولیشن 1366*768 بازی کنید و صفحه سیاه میشود
لطفا مدل مانیتور و بازی آنلاینی که انجام میدید را بفرمائید
این دو برنامه رو نصب کردم مشکل بر طرف نشد آخرین ورژن ها روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alt+ctrl+delete میزنم چیزی نمیاد صفحه سیاه هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور LG W2042S که کابل VGA می خوره و یک TV "22 سامسونگ که کابل VGA و HDMI می خوره چند ساله استفاده می کنم
بازی DOTA 2
البته الان از کابل HDMI استفاده می کنم و عکس از رزولیشن از خود بازی گرفتم که مانیتور هم نشون داده ...
66900041670683908804.png
با تشکر از دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما از یک ویندوز اپدیت شده استفاده کنید . مثلا یک سون با اپدیت های آپریل 2014 توی تورنت پیدا کنید . به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه . تو تنظیمات power option ویندوز گزینه های turn off monitor و استندبای را روی never بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASIN3970 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد نیست تمام کابل های مادربورد رو یکبار چک و اگه امکان داره اسلت گرافیک رو عوض کنید
YASIN3970 (14-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks